Strelac

Naredni period će za Strelčeve biti sav u znaku ljubavi i to ne samo partnerske, već i porodične, prijateljske, baš svake ljubavi koje postoji. Ovo je nešto što će vam ujedno dati snagu i volju za sve ostalo što radite, jer kome još ljubav može nešto loše da donese. Ono na šta bi trebalo ipak da obratite više pažnje jeste komunikacija sa partnerom, jer i pored razumevanja i nežnosti, među vama može doći do nekih nesuglasica zbog nesporazuma, pa je dobra komunikacija i ključ mirnog i stabilnog života.

Jarac

Ono što će za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka biti bitno za naredni period, jeste da su razmislili i sada sigurno znaju šta je to što žele, a šta ne kada je ljubav u pitanju. ovo je jedna od najbitnijih odluka u životu, jer konačno više nećete ići nekim “pogrešnim” putevima. Nećete dozvoljavati da gubite vreme zbog osoba koje vas nisu vredne i koje vas u suštini ne zanimaju, već ćete se samo posvetiti onim ljudima koje volite i koji istinski mogu da vas zainteresuju. Osim toga, imaćete dosta vremena za ljubav, pa nećete imati prostora za izgovore, zbog toga, uhvatite priliku, jer ovo je period kada će sreća biti sasvim na vašoj strani.

horoskop 38 Ljubavni horoskop za januar 2017.

Vodolija

Savet za sve Vodolije jeste da ovu novu godinu započnu sa nečim potpuno novim. Imate još malo vremena da te novitete pripremite, pa će se promene odraziti sasvim dobro i pozitivno na vaš život u celosti, a posebno da njegov ljubavni deo. Osećaćete se mnogo opuštenije, razdraganije, što će i vašeg partnera učiniti srećnim, a ukoliko ste slobodni, onda će zadovoljan odraz na licu mnogi primetiti, zbog čega ćete vrlo brzo naići na osobu koja može da vam osvoji srce. No, ne dozvolite da vama previše upravljaju osećanja, jer za vas ipak treba i malo razuma uključiti u ceo taj proces kako ne biste pogrešili negde gde ne želite da se greške dešavaju.

Ribe

U toku narednog perioda imaćete utisak da u komunikaciji sa partnerom nije sve u redu, ali to nije nešto zbog čega treba da mislite da postoje problemi. Normalno je da par ne može baš oko svega da se jednoglasno dogovori, i zbog toga ne treba da se dodatno stresirate. Ovo je u suštini mesec koji će biti veoma dobar za vas kada je ljubav u pitanju, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni, pa se slobodno prepustitie tim lepim osećanjima. Ovo je ujedno vreme kada treba doneti bitne odluke koje se tiču ljubavnog života.

Ukoliko već niste, OVDE pročitajte mesečni horoskop za januar 2017.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

 

Comments