Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

1/3

Ovan

Zima je generalno odličan period za ljubav, naročito ukoliko si slobodna. Kod tebe razum i osećanja nikada ne idu zajedno, pa ćeš tako i ovog meseca biti povučena emocijama, a sklona si i impulsivnim reakcijama. Vodi računa o tome da ne preteraš u nerealnim očekivanjima kako ne bi bila povređena. Zanimljivo poznanstvo te očekuje krajem meseca.

Raspoloženje za flert i avanture ne zaobilazi ni zauzete pripadnice znaka. Pa ipak, da li zaista želiš da se upustiš u zabranjenu vezu iako si srećno zaljubljena? Partner može da bude izuzetno ljubomoran zbog tvoje nepažnje, odnosno, pažnje koje usmeruješ ka drugim muškarcima, a ako ne želiš da ga izgubiš, razmisli o svojim prioritetima. Možda je vreme da svako krene svojim putem – ti najbolje znaš.

Bik

Januar je u znaku flerta i avantura i čini se da te neće držati mesto! Ipak, ukoliko si u vezi, najbolje bi bilo da se primiriš i posvetiš pažnju svom partneru i vašoj vezi, naravno, ukoliko ti je i dalje stalo. Iako je vrlo verovatno da imaš tajnog obožavaoca koji zapravo ne sme ni da ti priđe, vodi računa da ne podlegneš strastima, naročito ukoliko ne želiš da izgubiš partnera.

Ukoliko si slobodna, flert će za tebe biti svakodnevica – gde god da kreneš, naići ćeš na zanimljive osobe koje ćeš želeti da šarmiraš, iako zapravo ne želiš ništa ozbiljno. To je u redu – zabavljaj se dok ti je zanimljivo, a ukoliko još uvek nisi spremna za vezu, ne sili sebe. Vremenom će sve doći na svoje, a do tada uživaj u slobodi.

View this post on Instagram

🍯

A post shared by Brooklyn Boice (@brooklyn.kemmphoto) on

Blizanci

Januar će za tebe biti u znaku sigurnosti, odnosno, potrebe da se osećaš sigurno, ispunjeno i zaljubljeno. Ukoliko si u vezi, ovo je znak da svom partneru treba da otvoriš srce, kada bude bio pravi trenutak, kako biste svoju vezu podigli na viši nivo. Ne plaši se, osećanja su ti uzvraćena!

Ukoliko si slobodna, bićeš raspoložena za novu vezu, a već danima ti se po glavi mota samo jedna osoba. Možda bi trebalo da napraviš prvi korak i otkriješ šta će ti tvoja hrabrost doneti. Osim što si očigledno raspoložena za ljubav, tokom ovog meseca ćeš biti raspoložena i za druženje i dosta vremena ćeš provoditi sa prijateljima koje poznaješ ceo život.

Rak

Tokom ovog meseca ćeš biti prilično nestalna. Neće te držati mesto, a nećeš baš ni biti sigurna u to šta osećaš i šta je to što želiš. Ovo može biti pogubno po tvoju vezu jer se osećaš kao da ti tu više nije mesto i kao da ti je potrebna neka promena. Umorna si od partnera i njegovih priča koje se ponavljaju iz dana u dan i već razmišljaš o tome šta bi bilo kada bi možda otišla na svoju stranu.

Slobodni Rakovi se osećaju usamljeno i spremni su da se prepuste novoj ljubavi. Potrebna ti je promena, potrebno ti je da se desi nešto novo kako bi se ponovo osetila živom. Ovo je idealan period da ostvariš svoje ljubavne snove, zato budi otvorena za sve mogućnosti koje ti se pružaju.

Editors choice