Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Strelac

Ovo je period ozbiljnog preispitivanja – svega! Osećanja, potreba, odnosa u kojima si do sada bila… Svojevrsna rekapitulacija, u ljubavnom smislu. Ukoliko si u vezi, mučiće te pitanje da li je baš ta veza ona u kojoj želiš da budeš, da li je tvoj partner onaj pravi za tebe ili je možda vreme da svako krene svojim putem. Možda si se samo zasitila pa je potrebno da napravite malu pauzu ili na neki drugi način osvežite svoju vezu. Rešenje svakako postoji, samo je bitno da zadržiš hladnu glavu.

Ukoliko si sama, naravno da ćeš želeti da promeniš svoj ljubavni status. Privući ćeš osobu koja je jako slična tebi, ali zapravo nećeš biti sigurna da li je to dobro ili loše. Eto još malo preispitivanja! Ovde je možda najbolje da razum ostaviš po strani i poslušaš svoju intuiciju koja te do sada zaista nikada nije prevarila.

Jarac

Slobodni pripadnici znaka će tokom januara pomalo živeti u prošlosti. Odnosno, ukoliko i dalje nisi prebolela bivšeg, poželećeš da mu se vratiš kako biste pokušali još jednom. U suštini, ukoliko osećanja i dalje postoje, ovo i nije loša ideja, ali ipak treba da vodiš računa o tome da na kraju oboje ne budete povređeni još više nego prvi put. Zato, izvagaj razloge “za” i razloge “protiv”, a onda donesi odluku.

Ukoliko si u stabilnoj vezi, vaš odnos može preći na neki viši nivo, a to je ono što oboje želite. Bitno je da pre svake ovako velike odluke oboje dobro razmislite i dogovorite se oko svega, kako biste u svakom trenutku znali u šta se upuštate.

Vodolija

Ljubavna situacija je kod tebe uvek zanimljiva jer se sa tobom nikad ne zna – čas je sve super i zaljubljena si do ušiju, čas misliš da si uskraćena za nešto veliko samo zato što si u vezi (koliko god volela svog partnera). Svi su na ovo već navikli, ali ipak obrati pažnju da svojim nestalnim ponašanjem ne povrediš svog partnera koji je, i sama znaš, uvek tu za tebe.

Ukoliko si slobodna, takođe nećeš biti baš sigurna šta je ono što želiš. Ukoliko se povežeš sa sobom i otkriješ šta ti je zaista potrebno, velike su verovatnoće da će te sačekati lepa romansa u kojoj ćeš najzad uživati kako treba. Dakle, ima nade i za tebe da se najzad skrasiš!

Ribe

Ribe koje su u vezi će tokom januara uživati sa svojim partnerom, zaljubljeni i ušuškani, daleko od stvarnog sveta. Biće vam divno kao nikada do sada i za vas neće postojati ništa drugo osim vas samih.

Ukoliko si slobodna, maštaš o pažnji jedne osobe ali nisi sigurna zašto ti je ona potrebna i da li ćeš je uopšte dobiti. Ovde je bitno da ne stvoriš zavisnost od osobe koja ti se dopada i da ne podređuješ svoj dan i svoje raspoloženje tome da li ti se on javio ili nije. Budi samostalna i samouverena, a taj neko poseban će već i sam doći!

Izvor fotografija: instagram.com/brooklyn.kemmphoto

Editors choice