Lav

Januar donosi lepe izglede za ljubav i može se reći da će ovaj mesec i biti u znaku ljubavi. Doduše, kako koji dan – sve će zavisiti od tvog raspoloženja. Ukoliko si slobodna, želećeš da promeniš svoj ljubavni status, pa ipak, savetuje se da ne ulaziš u vezu ukoliko nisi sigurna da li ti je to uopšte potrebno i generalno, ukoliko nisi sigurna u svoja osećanja. Ukoliko si tek zakoračila u vezu, pak, želećeš da vaša ljubav potraje što duže. Baš ti je nedostajao taj osećaj pripadništva!

Ukoliko si u dužoj vezi, situacija će biti stabilna, pa ipak, krajem meseca je moguće da će partner posumnjati u tvoju naklonost prema njemu. Ukoliko i sama znaš da vaša veza ne vodi tamo gde bi trebalo, razmisli o tome šta ti valja činiti. Možda je pauza savršeno rešenje i prilika da oboje shvatite šta želite. 

Devica

Uživaš u ljubavi i imaš osećaj da je ovo najzad tvoj mesec! Ukoliko si u vezi, odlično ćeš se slagati sa partnerom i ljubav će prosto cvetati. Partner je raspoložen da ti ugodi u svemu i stalno ti priređuje slatka iznenađenja, što je odličan način da se iz dana u dan sve više zaljubljuješ u njega – ponovo!

Ukoliko si slobodna, to se lako može promeniti ukoliko odlučiš da popustiš pod upornim udvaranjem jedne bliske osobe. Nećeš ostati imuna na njegov šarm i vremenom ćeš početi da razmišljaš o tome kako bi bilo kada biste bili zajedno. To može da bude prijatelj ili kolega sa posla, ali ako su osećanja obostrana – ništa ne treba da te sprečava da ostvariš svoje ljubavne maštarije.

Vaga

Iako će ljubavna situacija biti prilično zadovoljavajuća, januar je mesec kada ćeš imati problema sa komunikacijom zbog čega se nekako nikako nećeš slagati sa partnerom. On želi jedno, ti želiš nešto sasvim drugo, ono što je tebi kul, njemu je neprihvatljivo i tako u krug. Očigledno je da ste oboje pod nekim nabojem, zato je najbolje da se oboje iskulirate, a onda vratite jedno drugom i vašem prepoznatljivom uživanju.

Ukoliko si slobodna, konstantno želiš da rešiš svoj ljubavni status, ali kao da niko nema sluha za tvoje želje i potrebe – stalno udaraš glavom o zid. Možda ni ne treba da tražiš rešenje u drugima, već samo u sebi. Kada budeš bila načisto sa sobom šta je to što želiš i osećaš, moći ćeš da se posvetiš i potrazi za onim pravim. Dakle, stavi sebe na prvo mesto!

Škorpija

Ukoliko si slobodna – definitivno treba da spustiš loptu! Iako se tvoj emotivni status može promeniti svakog trenutka, čini se da ti ubijaš svaku realnu mogućnost za tim. Previše si napadna i lako uspevaš da odgurneš od sebe svakog ko i malo uspe da ti se približi, koliko god mu se dopadala. Zato, pokušaj da se smiriš i da ne reaguješ tako impulsivno.

Odnos sa partnerom je lep i stabilan i jedno drugom ste najveća podrška i oslonac. Znaš da na njega uvek možeš da se osloniš, zato ne propusti da mu se iskreno zahvališ za to što je uvek tu za tebe. Romantično izenanđenje kada se najmanje nada može da bude dobar prvi korak.

Comments