Ovan

Na polju partnerskih odnosa Ovnove očekuje buran i težak period. Odnosi su poremećeni, problemi se gomilaju, a vi reagujete eksplozivno i spremni ste za svađu u svakom trenutku. Jasno vam je da to nikuda ne vodi, osim u prekid odnosa. Ipak, zvezde su vam naklonjene ako ste rešeni da uložite trud i da rešavate probleme i poručuju vam da imate veliku šansu da stvari preokrenete, da probudite i sačuvate ljubav, neklonost i poverenje u svom odnosu. Prijaće vam da se izmestite iz svakodnevice – idite na odmor i posvetite se jedno drugom, spasite svoj odnos, jer tu ima šta da se spasava.

Slobodni Ovnovi će se tokom jula zabavljati u pravom smislu te reči i to punom parom – izlasci, provod, putovanja, mnogo zanimljivih osoba oko vas, flert, avanture. Kad se dovoljno “naludujete” – krajem jula – moguće je da ćete se zaljubiti, onako kako odavno priželjkujete.

Bik

Tokom jula Bikovi će u partnerskim odnosima imati dosta trzavica – izlaze na videlo nerazjašnjena pitanja, na koja vam je potrebno da najzad pronađete odgovor i da znate na čemu ste. Dobro je što želite da pronađete zajednički jezik i da napravite kompromise, umesto da se svađate, ali komunikacija će teško ići. Uglavnom zato što se partner ne trudi – okrenut je sebi, svojim brigama i interesovanjima i vi ga zamarate svojim nastojanjima da se povežete. Nemojte se nervirati i optuživati ga zbog toga, nego se i vi bavite sobom i svojim interesovanjima – kriza će proći i krajem meseca će za vas nastupiti bolji period.

Slobodni Bikovi će biti u centru pažnje i to će im veoma prijati. Jedno intrigantno poznanstvo će se “razvlačiti” od početka do kraja jula, sa neizvesnim izgledima da se desi nešto konkretno. Ali to vam ne smeta da se zabavljate i flertujete, jer vam je više stalo do osećanja da ste slobodni, da možete da birate i da vas najbolje stvari tek čekaju, nego što ste spremni da uđete u vezu.

Blizanci

Vaš odnos sa partnerom tokom jula funkcioniše bolje nego u prethodnom periodu, sa tendencijom ka još boljem! I dalje su potrebni ustupci, prilagođavanja i kompromisi, ali to vam ide lakše i bolje nego ranije, bez napetosti i optuživanja. Probleme koji se pojave, rešavaćete zajedničkim snagama, u dogovoru i saradnji. Opušteniji ste, veseliji i nežniji prema partneru i on na to veoma lepo reaguje i uzvraća vam. Ukoliko ste u vezi, u ovom periodu ćete razmišljati o tome da je vreme za sklapanje braka i zasnivanje porodice.

Slobodni Blizanci će tokom jula biti neobično privlačni i šarmantni – zračićete pozitivnom energijom, stavom i lepotom i izazivaćete mnogo laskave pažnje. Ali, u vašem srcu nema mira – s jedne strane, još uvek niste preboleli bivšu vezu, a sa druge, osoba koja vam najviše skreće pažnju, ne tretira vas kako zaslužujete i liči na sve one pogrešne osobe sa kojima ste već stekli loše iskustvo. Ostanite u položaju posmatrača sebe, osoba oko sebe i svojih osećanja prema njima – savetuju zvezde.

Rak

U partnerskim odnosima, atmosfera je tokom jula krajnje porodična – mnogo vremena ćete provoditi sa članovima porodice, a nastojaćete i da provodite sa partnerom svaki slobodan trenutak. Večernja šetnja, zajednički ručak, ili makar pola sata opuštanja uz kafu i razgovor – vaši mali rituali će vam značiti više nego ikad. Ukoliko postoji šansa, otputujte negde krajem jula, obnovićete energiju i procvetaćete.

Slobodni Rakovi će se ludo provoditi – žurke, izlasci, druženja, putovanja, flert, biće veoma dinamično i zabavno. Karmički aspekti su jaki u ovom periodu i postoji šansa da sretnete nekog posebnog – ali ne zaboravite, vaša srodna duša vam donosi izazov i karmički zadatak koji treba da razumete i ispunite, a zaljubljenost to uopšte ne olakšava.

Comments