Lav

Dobar period za Lavove – vaša harizma je na vrhuncu, preduzimljivi ste, kreativni, maštoviti, zabavni, potpuno ste u svom elementu i partner vas posmatra zaljubljeno, obarate ga s nogu. Veoma je romantično među vama, puno vremena provodite zajedno i odlično se zabavljate. Samo jedan tamni oblak je na plavetnilu vašeg neba, a to je partnerova ljubomora. Jer, svoju blistavost ne možete da “isključite” u odnsu na druge, jednako ste harizmatični i privlačni i ostalima, pa se partner oseća ugroženo, iako mu posvećujete svu pažnju. Dobar je trenutk za ozvaničenje veze i podizanja odnosa na viši nivo.

Slobodni Lavovi će imati prilike da uživaju u druženju i putovanjima, brojnim flertovima sa osobama koje su privučene vašim šarmom. Najbolje ćete se osećati u bliskom porodičnom okruženju i u druženjima jedan-na-jedan, jer ste zatvoreni i ranjivi u ovom periodu i zanimaju vas oni odnosi u kojima dobijate podršku od onih koji vas dobro poznaju.

Devica

U julu Merkur kreće retrogradno i partnerskim odnosima Devica to donosi ponovljene pokušaje stabilizacije, pomirenja, rešavanja problema i sukoba koji ste imali ranije. Ako je u pitanju bila ljubomora, opet će se pojaviti i dati vam šansu da se sa tim suočite i razrešite. Biće “cimanja” u tom smislu tokom celog meseca, sa povremenim momentima stabilizacije i zvezde vam savetuju da se sredinom jula uputite na zajednički odmor, tako ćete rasterećenije i opuštenije moći da se pozabavite svojim odnosom.

Slobodne Device će se možda naći u neobičnoj situaciji – neko koga već dugo poznajete i imate prijateljske odnose, pokazaće vam da vas ne doživljava samo prijateljski i da je veoma raspoložen za emotivni razvoj vašeg odnosa. Bićete zbunjeni, a ako ne možete da uzvratite, budite taktični. Ako se u vašem životu pojavi neka potpuno nova osoba koja vam zaokuplja pažnju, moguće je da je u pitanju karmički susret i taj odnos će se razvijati polako.

Vaga

Sa početkom meseca počinju razilaženja u bitnim stavkama u vašem partnerskom odnosu. Do sada ste prilično skladno funkcionisali, pa niste spremni na ovu situaciju, ali ni jedno od vas dvoje nije spremno ni da popusti, niti vidite način da napravite kompromis. Ovo je lekcija u kojoj ćete oboje dosta naučiti – o sebi i jedno o drugom, a u krajnjem ishodu, to će osnažiti vašu vezu i proširiti vaše lične granice. Suprotstavljeni stavovi nisu razlog da uskraćujete jedno drugom ljubav i nežnost – zato se posvetite onom aspektu odnosa u kome se i dalje savršeno slažete.

Slobodnim Vagama ne predstoje nikakvi značajni preokreti na polju romantike i ljubavi tokom jula. Možda će iskrsnuti neka priča iz prošlosti, bivši partner će želeti da obnovite vezu, a biće tu i karmičkih upliva. Zvezde savetuju da ništa od toga ne uzimate k srcu, da se okrenete sebi, prijateljima i najbližima i da potražite podršku i zabavu u društvu onih koji vas poznaju i vole, umesto da se uplićete u komplikovane priče koje će vam zagorčati život.

Škorpija

Nesuglasice koje imate u partnerskom odnosu, nastale su zbog loše komunikacije – tokom jula je dobar period da ispravite ono što je do vas, odnosno do tumačenja partnerovih reči i ponašanja koja su pod uticajem vašeg temperamenta, ljubomore i tvrdoglavosti. Ponašajte se prema partneru kao prema najboljem prijatelju i vaša veza će procvetati – vi to možete, emocije između vas su snažne, osećanja duboka, a partner to svakako zaslužuje. U poslednjoj nedelji jula uživaćete u ljubavnoj idili o kakvoj maštate, ukoliko uložite napor da se partneru približite sa ljubavlju i poverenjem.

Slobodne Škorpije će se verovatno zaleteti u prvoj polovini jula, verujući da su srele ljubav svog života, što će se ubrzo pretvoriti u razičaranje i prolaznu avanturu. Moguće da ćete zbog ovog zanosa propustiti da primetite da vam neko nudi mnogo više od avanture i površnog zadovoljstva.

Comments