Strelac

U partnerskim odnosima suočićete se sa nekim slabostima i manama partnera koje do sada niste hteli da primetite i prihvatite. Srećom, zvezde su blagonaklone tokom jula, pa vam pružaju u tome punu podršku – jer nećete moći da zanemarite partnerove dobre osobine, one koje su vam važne i zbog kojih ga volite. Tako ćete imati kompletnu sliku voljene osobe i svoje veze i naći ćete da je ta slika nesavršena, ali da u njoj savršeno pronalazite sebe.

Slobodnim Strelčevima zvezde poručuju da nije trenutak da započinju nove ljubavne priče, a ukoliko vam se u ovom periodu vrati neka osoba iz prošlosti, neće baš dugo ostati uz vas. Držite se svojih prijatelja, druženja i zabave, tu ćete biti u svom elementu, u centru pažnje. Poznanstvo vredno truda predstoji u poslednjim danima jula.

Jarac

Koliko god pažnje, truda i vremena ulagali, sa namerom da popravite i stabilizujete vaš emotivni odnos, partner kao da ne registruje vaše napore. Njegove misli su na drugoj strani – zabrinut je i okupiran nekim ličnim i poslovnim problemima i uopšte nije u ljubavnom raspoloženju. Partneru je potrebna vaša podrška, ali nije u stanju ni da je primeti, ni da oseća zahvalnost, ni da vam uzvrati. To je jedan od onih perioda kada morate njegove potrebe staviti na prvo mesto i biti strpljivi – to je dužnost dobrog partnera, a vi to jeste.

Slobodni Jarčevi neće baš imati sreće u pronalaženju partnera tokom jula. Iako imate aktivan društveni život i priliku da proširite krug ljudi u kome se krećete i upoznate nove osobe, kao da niko ne nudi ono što je vama potrebno. Ako budete imali priliku za avanturu, nemojte je propustiti, prijaće vam osećaj da nije sve tako ozbiljno kako vi mislite i da je i površna zabava ponekad dobrodošla.

Vodolija

U julu vlada stabilnost i harmonija u partnerskim odnosima Vodolija. Obostrana podrška, osećanje da ste tim, da delite odgovornost, kao i da jedno drugo motivišete i inspirišete, povezaće vas jače nego ikada do sada. Uživaćete u svakom trenutku koji provodite zajedno i biće odlično ako budete mogli da negde otputujete, makar na vikend, da se osamite i posvetite i onom aspektu veze koji uključuje strast i uzbuđenje. Ukoliko ste već neko vreme zaglavljeni u odnosu u kome ste nezadovoljni i sputani, jul je period kada ćete se suočiti sa tim nezadovoljstvom i rešiti da ne zagoračavate život ni sebi ni partneru, istrajavanjem u odnosu koji vas unesrećuje.

Slobodne Vodolije će imati puno prilike za romantične doživljaje – biće vam zanimljivije da se dobro provedete, da pustite da vas vode trenutne strasti i da se prepustite onome što vas zabavlja, ne posmatrajući stvari u široj perspektivi i na duže staze. I možete se iznenaditi kad shvatite da ste veoma zaljubljeni u nekoga koga nikad ne biste prihvatili kao partnera.

Ribe

Nepovoljan mesec za partnerske odnose – imaćete nategnut odnos sa partnerom. Raspravljaćete se zbog svake sitnice i to uglavnom zato što vi niste raspoloženi da pravite ustupke (na koje je partner navikao i koje uzima zdravo za gotovo), provociraćete partnera, jer ćete osećati da vam se smučilo da budete sami u tom odnosu i jedini zaduženi za održavanje ljubavi i nežnosti, iskazivanje brige i pažnje. Želećete da “prodrmate” partnera, da ga navedete da shvati koliko mu značite i da počne da se ponaša sa vama sa poštovanjem i ljubavlju koje zaslužujete. Možda vam i uspe. Ali velike su šanse da je ovo uvod u kraj i da će se sa julom okončati i vaša emotivna agonija.

Slobodnim Ribama zvezde poručuju da sačekaju neki povoljniji period za početak nove ljubavne priče – opustite i uživajte u druženju, provodu i flertu. Nađite satisfakciju u pažnji i interesovanju koje izazivate, u komplimentima i ponudama koje primate i više posmatrajte nego što ćete učestvovati. Ako se pojavi neko kome ne možete odoleti (bivša ljubav, ili neka sasvim nova osoba), zvezde vas upozoravaju na teške karmičke aspekte – budite spremni na dubok i snažan ljubavni doživljaj, koji će vam doneti bol i patnju.

Naslovna fotografija: instagram.com/couple

Brankica Milošević

Comments