Ovan

Mesec maj Ovnovima donosi niz promena na poslovnom i finansijskom planu, pa ćete poželeti da i u vezi nešto promenite i to na bolje. Pripadnici ovog znaka koji su u dugim vezama ili braku, ljubav će doživljavati materijalistički i od partnera ćete zahtevati da odreši kesu, da vam poklanja skupe sitnice, da vas izvodi u provod i na večere i da ne štedi ni na emocijama niti na novcu. Smatrate da ste vernošću i odanošću zaslužili da vam se neko umili i da na vama finansijski ne štedi. Ipak, biće nerazumevanja sve do druge polovine maja jer vaša impulsivnost ponekad ume da partnera izbaci iz takta. Ali mudri i pametni, Ovnovi će osmehom rešavati svaku nesuglasicu i na kraju meseca sve će se kockice složiti baš onako kako vama odgovara. Ako ste slobodni, vi nemate problem sa samopouzdanjem ali svakog udvarača pomno analizirate pre nego što se upustite u vezu. Prosto volite da ste sto posto sigurni da je neko dobar izbor i vredan vaše pažnje. Da biste osvojili nečije srce budite parlamentarni i ne namećite tvrdoglavo svoju volju. Vidno ste raspoloženi, vedrog ste duha i ludo ćete se zabavljati na društvenim događajima, a na jednoj takvoj zabavi možete se i zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

Bik

Bikovi u vezi ili braku i dalje su u fazi da teže harmoničnom i skladnom odnosu po svaku cenu. Vi zaista zračite energijom i potpuno ste zaslepljeni kada je o ljubavi reč. Za vas je vaš partner svetinja i skloniste da se suprotstavite svakom ko misli ili kaže drugačije. Pa ipak, svesni ste toga da je vaš partner preokupiran sobom i poslovnim problemima i da mu vi niste trenutni prioritet, tako da je za vas najbolje da u maju budete na njegovoj strani, da mu ne protivurečite i ne pokušavajte na silu da od voljene osobe zahtevate svu pažnju i maksimalnu posvećenost. Ako ste slobodni, tokom maja ćete naprosto zablistati i bićete skloni tome da promenite imidž kako biste se dopali suprotnom polu. Uživate u flertovima i prija vam zavođenje, ali javiće se povremeno osećaj samoće kada ćete poželeti da se skrasite u nečijem zagrljaju. Svakako da ste u prilici da birate, te birajte pametno i pažljivo, a kraj meseca maja dočekaćete zaljubljeni do ušiju.

horoskop2 Ljubavni horoskop za maj 2016.

Blizanci

U mesecu maju zauzeti Blizanci imaće problem sa izražavanjem svojih osećanja. Osećate se kao da vas voljena osoba pritiska i zabrinuti ste jer mislite da vas partner sputava i ograničava. Vaša divlja priroda ne da vam da mirujete, vi biste se zabavljali svakoga dana, dok partner teško može da izdrži vaš tempo. Zato nije ni čudo što se ćete se povrmeno osećati neshvaćeno i bićete skloni tome da razgovarate sami sa sobom. Partneru će delovati neobično vaše brojne promene raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Ako ste slobodni, mesec maj predviđa da će vas trgnuti jedna stara ljubav. Svakako da ćete u početku biti skeptični da li je dobro obnoviti nekadašnje strasti, ali ubrzo ćete shvatiti da ste sazreli i da je sasvim u redu krenuti ispočetka. Vratićete se veseli u društvo i javno ćete prikazati vašeg novog-starog partnera.

Rak

Rakovi koji su u vezi već mesecima daju sve od sebe da voljenoj osobi ugode, a konačno ste shvatili da je došlo vreme da se posvetite sebi, vlastitim željama i ciljevima i da je ovo period kada partner treba da bude taj koji će učiniti sve da se osećate moćno, posebno i voljeno. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u predhodnu poziciju, jer mu odgovara to da se lomite oko njega i da mu ispunjavate svaki hir, ali u tome neće uspeti. Vaša svakodnevnica će biti daleko srećnija, a vaš društveni život intenziviran. Rakovi koji su slobodni ovog maja imaće priliku da se dosta kreću među ljudima i da upoznaju zanimljive persone. Bićete romantični ali se potrudite da udvaračima jasno stavite do znanja šta zapravo želite i budite konkretni. Vrlo je verovatno da ćete ukoliko se premišljate ostati sami i tokom proleća.

Horoskop za ostane znake pročitajte na narednoj strani!

Comments