Lav

Od polovine maja, Lavovi koji su braku ili u dugim vezama mogu da očekuju postepeno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mesecima. Kod vas će zavladati primirje, a na harmoničan odnos uticaće svakako poslovni uspesi koji će zadesiti i vas ali i voljenu osobu. Priliv novca učiniće da se smanje napetosti i tenzije u vezi. Strasti neće ni ovoga maja manjkati, a na taj način još više ćete se zbližiti sa voljenom osobom. Tokom čitavog meseca bićete vedri, optimistični, a zbližićete se sa prodiom i rođacima. Slobodni Lavovi će pamtiti mesec maj po ludim zabavama, intresantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Vi ne mirujete i ne dozvoljavate da vam bude dosadno niti u jednom trenutku. Živite za provod i zabavu. Popularni, ste, zanimljivi i ne libite se da otvoreno priđete nekom ko vam se dopada. Polet i smelost će se isplatiti te očekujte da u maju pronađete i vi svoju srodnu dušu.

Devica

Ako ste u vezi, brinuće vas to što ste previše posvećeni poslovnim obavezama i nemate vremena za partnera i one se sa pravom zbog takve situacije buni. Osećate se nemoćno jer prosto ne stižete da izbalansirate između ljubavi i posla. Najmudrija odluka je da odmah stavite do znanja partneru da ni vi niste srećni zbog novonastale situacije, ali dok poslovni problem ne rešite na valjan način ne želite da paralelno rešavate i nesuglasice u vezi. Da ne biste povredili partnera čestom mrzovoljom i nekom drskom rečju, poveditga na neki lep ručak,večeru ili zajedno odgledajte pozorišnu predstavu ili film. Porodični izlet u prirodu je takođe jedno od rešenja. Ovim postupcima umirićete partnera, a kućni mir je zagarantovan. Ako ste slobodni, i sami znate da previše vremena provodite zatvoreni u kući, te je vreme da se aktivirate i da zabavu potražite u društvu prijatelja. Svež vazduh i razmena misli sa drugima će vam prijati, a nije nemoguće da vas prijatelji upoznaju i spoje sa nekim ko bi vas očarao i zainteresovao.

horoskop21 Ljubavni horoskop za maj 2016.

Vaga

Vage koje su u braku ili u dugim vezama, ostvariće ovog maja skladan odnos sa voljenom osobom koja će biti vaš glavni oslonac i pokretač. Partnerova neverovatna pozitivna energija uticaće i na vas bez obzira na prethodne nesuglasice i česte svađe. Partner će vam pomoći svojim savetima, požrtvovanošću i uslugama. I okolina će primetiti da se po ceo dan smeškate, da ste zadovoljni i srećni, a ovog maja nećete skidati osmeh sa lica. Slobodne Vage će nastaviti potragu za ljubavlju i zadovoljstvima. Šarmantno i lako ulazite iz flerta u avanturu sa osobama koje vas privlače, ali sada vam se može desiti da se baš zaljubite u osobu koja vam se ranije uopšte nije dopadala.

Škorpija

Zauzete Škorpije zaista mogu da očekuju čaroban mesec. Vas partner drži kao malo vode na dlanu, ponaša se zaštitnički, nežan je i ispunjava svaki vaš hir. Njemu je najvažniji vaš osmeh i sreća. Ovog meseca doživećete najlepše ljubavne trenutke sa partnerom u ovoj godini. Nema potrebe da ni u jednom trenutku sumnjate u partnerovu odanost i bezgraničnu ljubav. Prepustite se ovom fantastičnom osećaju i čaroliji ljubavi i strasti koja traje! Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste da ne preterate u zahtevima i da ne postanete oholi. Slobodne Škorpije imaju veliku potrebu da nađu ozbiljnog partnera. Vaše samopouzdanje se uvećalo te tražite nekog ozbiljong, kvalitetnog i srdačnog. Ne želite kratke avanture niti vezu sa osobama koje žele samo zabavu i provod. Vama treba neko ko čvrsto stoji sa obe noge na zemlji. Biće to neko iz višeg kruga poznanika i privući će vas jedan Rak, Bik ili Strelac.

Horoskop za ostane znake pročitajte na narednoj strani!

Comments