Strelac

Zauzeti Strelčevi, vi biste trebali da se malo smirite i da pustite voljenu osobu da diše. Planete zbog sitnica i to kvari vaš odnos koji je uistinu dobar i kvalitetan. Naoružajte se strpljenjem i tolerancijom i ne kontrirajte voljenoj osobi u svemu kako biste joj pokazali da ste vi osoba koja je dominantna u vezi i koju mora da sluša. Sa partnerom uživate u sitnicama i malim radostima i zaista je nepotrebno da maštate da vam neko pokloni kule i gradove. Naučite sebe da vas raduju mali znaci pažnje. Bićete srećniji. Slobodni Strelčevi u maju nemaju mnogo energije za izlaske i druženja. Vama više godi da vreme provodite kod kuće ili radno na poslu nego da se krećete po klubovima. Iz nekog sasvim slučajnog susreta možete se zaljubiti i ući u interesantnu vezu.

Jarac

Tokom maja, zauzeti Jarčevi, osetiće da u vezi nešto ne štima i da je vaš odnos promenljiv i krajnje čudan. Vaše misli nisu usmerene na voljenu osobu, već negde lutaju, a ne bi bilo iznenađenje ni da se upustite u avanturu i da partnera prevarite. Istina je da je nesloga jedan od razloga zašto ste napeti te mir i spokoj tražite van kuće i što dalje od partnera. Ipak, da ne biste kraj meseca dočekali sami obogatite ljubavni život i iskreno popričajte sa partnerom o tome šta muči i vas i njega i pokušajte da zajednički rešite svaki problem. Takođe, bazirajte se na konkretne i praktične stvari, koje zahteva od vas porodica i kuća. Ako ste slobodni, iako niste skloni preterano romantici i sitnice vas ne oduševljavaju,  ovoga meseca, otkriće svoju drugu stranu i to da ste dugo potiskivali svoja osećanja. Na nekoj zabavi, rođendanu ili slavlju, srešćete neodoljive oči jedne misteriozne osobe. Vi ćete se zaljubiti do ušiju, a uz malo strpljenja biće to obostrano.

horoskop3 Ljubavni horoskop za maj 2016.

Vodolija

Vodolije koje su u braku ili  vezi u ovom mesecu će dosta vremena provoditi u kući, jer tamo nalaze svoj mir, ljubav i podršku. Topli familijarni odnosi su ovoga puta izvor vaše energije. Čak i nesuglasice sa partnerom oko odmeravanja snaga autoriteta, će biti ublažene porodičnom harmonijom i ljubavlju. Manja renoviranja stana ili kuće, zajednički ručkovi i porodični skupovi ispuniće vas velikom radošću. Slobodne Vodolije će biti raspoložene da organizuju kućne zabave, a krenuće od proslave prvog maja, zatim skoro svakog vikenda biće prilike da dovodu društvo u kuću ili vikendicu. Sve ovo će biti savršeno otganizovano uz puno hrane, roštilja i pića. Iz drugarskih odnosa desiće se po koja avantura, a u poslednjoj dekadi maja imate mnogo šanse da se zaljubite i uđete sa nekom od poznanika u ozbiljnu vezu.

Ribe

Ribe koje su u dugim vezama, biće sklone tome da više veruju onome šta okolina govori o vašem partneru nego onome u šta vi verujete. Vama je nekako tuđe mišljenje uvek preče od vašeg, pa nije ni čudo što vam partner to svakodnevno zamera. Bez obzira na sve, u prvoj dekadi maja nekako ćete uspeti da umirite partnerovu ljutnju i da ga ubedite u to da je vaša veza savršena i da napetost ne postoji. Uspećete dodatno da se zbližite na nekom romantičnom putovanju ili vikendu. Važno je da vaša mišljenja usaglasite da se jednako angažujete i podržavate. Ribe koje nisu u vezi, biće sklone kratkotrajnim avanturama. Nije vam najvažniji cilj u maju da se zaljubite već da se zabavite. Vaše srce može da osvoji samo neko veoma uporan, inteligentan i situiran.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.elitedaily.com

Comments