Lav

Moguće da ćete imati sasvim neracionalne ljubomorne ispade tokom maja, naročito ako krenete da kopate po prošlosti voljene osobe i da insistirate na detaljima. Na taj način možete ne samo ugroziti odnos, već i razočarati partnera, koji vam se poverava i govori vam iskreno ono što ga pitate, a vi prosto niste na visini zadatka i zloupotrebljavate te informacije, tako da se on oseća kao optuženik. To što vi imate problema sa prošlošću voljene osobe je vaš problem, a to kako se osećate je pokazatelj da tim problemom treba da se pozabavite – partner je voljan da vam u tome pomogne i želi da vas razume, ali prvo vi morate razumeti sebe.

Slobodni Lavovi se upuštaju u akcije koje nemaju mnogo veze sa osećanjima, pa ni sa stvarnim interesovanjem za neku osobu – kao da vas jedino zanima da nahranite svoju sujetu, da se uverite da ste ne samo poželjni, nego i neodoljivi. Možete dobiti vrlo bolnu “vaspitnu packu” zbog poigravanja sa tuđim osećanjima. Zvezde vam savetuju da preispitate uzroke svoje nesigurnosti, jer ta sebičnost dolazi sa nekog bolnog i slabog mesta u vama.

Devica

Nova faza u emotivnom životu nastupa za Device – kada su u pitanju partnerski odnosi, moguć je napredak u odnosu (zajednički život, brak, zasnivanje porodice), ili pravljenje planova za promenu načina života. Sve što preduzmete zajedno sa partnerom, u ovom periodu će biti uspešno, ili će predstavljati stabilnu osnovu za sve buduće planove i akcije.

Slobodne Device imaju brojne ponude sa svih strana – romantika se oseća u vazduhu, varnice flerta pršte na sve strane, traženi ste i zapaženi. Ali, varnice nisu dovoljne da zapale vatromet u vama, vi se zabavljate, ali se ne prepuštate olako površnim senzacijama. I to je dobro za vas, jer vas najviše mogu privući osobe koje bi mogle da pokušaju da iskoriste vašu naklonosti, ili koje bi vas povredile.

Vaga

Maj je buran period za Vage, naročito za one slobodne – ima mnogo situacija i prilika da plane strast i da vas povuče da uskočite pravo u vatru. Međutim, vi želite romantične odnose, a snaga privlačnosti će vas zbuniti – zato zastanite i povucite se jedan korak. Bolje sačekajte da vidite kako će se stvari razvijati i da li vam taj razvoj odgovara, nego da donosite impulsivne odluke.

U partnerskim odnosima vas očekuje suočavanje sa neprijatnim emocijama – razočaranje, osećanje usamljenosti i nerazumevanja, udaljenost od partnera. Iako žarko želite da to razrešite i nemate strpljenja da procesuirate, suzdržite se, jer ćete samo ulaziti u nekonstruktivne sukobe i svađati se uzalud. Vi ste spremni da izađete partneru u susret, ali u ovom periodu se u vezi ništa neće promeniti, ukoliko partner to ne inicira i ne priđe vama, sa potrebom za ponovnom bliskošću.

Škorpija

Pazite se poteza kojima bi mogli da razočarate i rastužite svog partnera, samo zato što hoćete da testirate njegovu privrženost i osećanja. Mogli biste da zažalite zbog svojih ideja o tome da stavljate partnera na probu, ali ako ste nesigurni i potrebno vam je nešto više od onog što dobijate, mnogo ćete bolje proći ako to jednostavno kažete i zatražite. U suprotnom, partnera bi vaše manipulacije mogle veoma da naljute i gorko razočaraju.

Slobodne Škorpije nemaju mira i ništa im ne “štima” – sve inspirativno i zanimljivo što dolazi od drugih, nekako se iskrivi i preokrene dok preko vašeg mozga stige do srca. Čini vam se da su drugi neosetljivi, da imaju “zadnje namere”, da su pakosni i nečasni i da vas izazivaju. A možda samo gledate sebe u ogledalu i vidite svoje najgore osobine, sa kojima ne želite da se suočite, a trebalo bi – imate podršku planetarnih uticaja za sagledavanje sebe.

Comments