Strelac

Tokom maja, moraćete da preispitate svoj partnerski odnos – ukoliko već neko vreme razmišljate o tome da prekinete vezu ili brak, sada je vreme da tu odluku donesete. A to ćete moći da učinite samo ako budete potpuno pošteni – zapitajte se šta dobijate u tom odnosu, šta vam je najvažnije i da li su to stvari koje ćete izgubiti bez te osobe, ili smatrate da će one biti bolje i vrednije sa nekom drugom osobom. Svako ima prava na sopstvenu sreću i vi i vaš partner, pa zato i njemu dajte priliku da sebi postavi ova pitanja.

Slobodni Strelčevi će biti šarmantni kao i obično i imaće prilike da odmere snagu svog šarma, kao i oštrinu svoje inteligencije – privlače vas osobe koje vam bude topla osećanja, ali vam istovremeno nude izazov duha i inteligencije. U ovakvim interakcijama, osim ocene da li vam neko dostojno parira ili čak izaziva divljenje, moći ćete da sagledate i neka svoja osećanja, za koja niste ni znali da ih imate i koja nisu prijatna. Ne propuštajte ovakvu priliku za lični razvoj, savetuju zvezde.

Jarac

Svađe u partnerskim i porodičnim odnosima ne treba da vas brinu, one su samo odraz trenutne napetosti, kroz koju svi prolazite – napetost varniči na površini, ali vaši odnosi su stabilni i posvećeni i znate da možete računati podršku svojim najbližih (partnera i porodice), kao što i oni znaju da mogu računati na vas. Sredinom maja priliv nove energije doneće harmonizaciju odnosa, nove informacije i povoljan period za planiranje budućnosti.

Slobodni Jarčevi će imati prilike da steknu nova iskustva, koja će probuditi njihovu senzualnost, na način za koji nisu verovali da je moguć. Tome pogoduje priliv energije polovinom meseca, kada više nećete moći da odolevate svojoj želji da osetite ono što ste u prvoj polovini meseca naslutili. Zvezde predviđaju da ćete imati dobro iskustvo, koje će doprineti vašem upoznavanju sebe i ličnom razvoju, čak i ako se ne radi o “regularnom” odnosu, već samo o intenzivnoj avanturi.

Vodolija

U ovom periodu ste skloni dubokom sagledavanju svih aspekata svog života, što će vam pomoći da unesete sklad u partnerske odnose i postignete dublje razumevanje partnera i samih sebe. Velike su šanse da će stvari koje su vam smetale i nervirale vas u odnosu jednostavno izgubiti značaj i neće vam više smetati, zbog toga što ćete iza njihove manifestacije moći da vidite uzroke i motive, koje ćete razumeti na najdubljem nivou.

Slobodne Vodolije isto tako filozofski pristupaju životu i ljubavi, a posledica toga mogu biti iznenađujuće hrabri potezi, koje ćete preduzeti da dođete do onoga što želite. Bićete u situaciji da preuzmete inicijativu i izrazite osećanja, radije nego da samo posmatrate i čekate, kao što ste do sada činili. Šta god se dešavalo u maju, biće uzbudljivo i različito od vaših dosadašnjih iskustava, a to znači da se nešto bitno u vama pokrenulo i promenilo nabolje.

Ribe

U partnerskim odnosima vlada primirje, ali ono je samo na površini. U vama ključaju osećanja i neki bunt, koji vas može navesti da se upustite u paralelne odnose. Zvezde vam savetuju da ne započinjete tajnu vezu, jer nemate kapaciteta da to iznesete tako da sami ne budete slomljeni na kraju. Radije raščišćavajte probleme u svom odnosu, iznesite stvari na površinu, po cenu svađa i napetosti – to će vam pomoći da jasnije sagledate svoje neispunjene potrebe, kao i to da li ih možete ispuniti u partnerskom odnosu u kome se nalazite, ili u partnerskom odnosu uopšte.

Slobodne Ribe će moći da se prepuste svojim iskušenjima bez ograničenja koja zahtevaju da vodite računa o tuđim osećanjima – vi treba da vodite samo računa o svojim osećanjima, a i to će biti dovoljno teško. Skloni ste da se upletete u komplikovane odnose, da budete zavedeni svojim sopstvenim romantičnim očekivanjima, uprkos onome što vam razum govori. Ako morate (ponovo) da iskusite bol slomljenog srca, samo napred, što pre prođete kroz ta iskušenja, pre ćete sa njima završiti i doći k sebi, ali čuvajte se i ne rizikujte više nego što morate.

Naslovna fotografija: instagram.com/your_passport

Brankica Milošević

Comments