Ovan

Drugog marta Venera ulazi u Vodoliju i tamo će ostati sve do 26. marta pa bi trebalo dobro da iskoristiš ovaj povoljan period koji će u tvoje ljubavne odnose uneti dosta uzbuđenja i zanimljivih dešavanja. 

Ukoliko si u vezi – nauči se strpljenju! Imaš mnogo planova i mnogo toga želiš od partnera, ali nema potrebe za ubrzavanjem stvari, pusti da veza ide svojim tokom, ako želiš da ga sačuvaš pored sebe. Voli i budi srećna zbog toga!

Ukoliko si sama, ovaj period će biti odličan za flert i avanturice, ali ne i za nešto ozbiljno. Zahvaljujući vladavini Venere, plenićeš gde god se pojaviš, bićeš šarmantna i zavodljiva, ali ipak vodi računa o komunikaciji koja lako može da skrene u pogrešnom pravcu. Nemoj biti impulsivna da ne bi nekog povredila i odgurnula ga od sebe.

Bik

Sedmogodišni period potencijalnih promena počinje upravo ovog meseca, od 11. marta, sa Uranom u tvom znaku. Venera u Vodoliji (od 2. do 26. marta) može da utiče na povećanje tvojih ljubavnih apetita, ali kako komunikacija neće biti tako sjajna, vodi računa o tome da budeš dovoljno fleksibilna kako ne bi pokrenula ozbiljan sukob.

Tvoja veza je ono pravo i za zauvek. Pa ipak, tokom svakodnevice se lako može desiti da dođe do svađa, neprijatne tišine ili prikrivene ljubomore. U tvom je interesu da razgovaraš, da se prilagodiš i daš sve od sebe da ove izazove prevaziđeš, uz dosta strpljenja kako ta mala napetost ne bi postala dugotrajni sukob.

Ukoliko si sama, tvoji ljubavni apetiti će biti jako veliki. Pa ipak, moguće je da ćeš svojim ponašanjem uplašiti potencijalnog partnera koji želi da ostane slobodan i nezavisan. Razmisli dobro o onome što želiš u budućnosti, jer je Uran tu da ti ispuni želju!

Blizanci

Uticaj Riba je i dalje jak pa budi spremna na to da će ti osećanja biti pomešana i da nećeš baš svaki put znati šta osećaš i šta ti valja činiti. Neuspeh i nesporazumi učiniće da eksplodiraš od nezadovoljstva, ali sve do 26. marta Venera i Vodolija preuzimaju stvari u svoje ruke, zato budi strpljiva i drži oči širom otvorene.

U vezi može da dođe do manjih problema sa partnerom i to iz porodičnih razloga, odnosno zbog porodičnih uticaja. Ostavite to po strani i posvetite se jedno drugom onako kako to oboje zaslužujete. Izbegavaj sarkastične komentare i “bockanja”, posveti svom partneru ljubav i pažnju, a on će ti uzvratiti istom merom. I, imaj na umu važnu stvar – strpljenje!

Ukoliko si sama, uživaćeš u flertu, ali nećeš želeti ništa ozbiljno. U vazduhu će biti mnogo zbunjenosti i uznemirenosti, a čak i da si iskrena u svojim osećanjima, nešto će ti uvek stajati na put i nećeš moći da realizuješ ono što si zamislila.

Rak

Jedan si od znakova koji će biti najviše pošteđen u predstojećoj nebeskoj konfuziji između Sunca i Merkura u retrogradnim Ribama. Ovaj veoma prijateljski vodeni znak podstiče te da budeš romantična, ali Venera u Vodoliji će te podsetiti na to da veza ne treba da bude ropstvo i da tvoj partner ima pravo na sopstvenu slobodu.

Ukoliko si u vezi, imaš sve vreme ovog sveta da razmisliš o svom odnosu, a tom prilikom je najbolje da poslušaš svoju moćnu intuiciju. Izdvoji dovoljno vremena da razgovaraš i sa partnerom, da oboje stavite karte na sto i unapredite svoj odnos koji jeste kvalitetan, ali ga je ipak potrebno malo pogurati i ojačati.

Ukoliko si sama, neki od susreta koji će se dešavati tokom ovog meseca može da bude odlučujuć. Imaj na umu da će se stvari odvijati jako sporo i lagano, te budi sigurna da ćeš izdvojiti dovoljno vremena da se posvetiš nečemu što može da bude jako lepo. Dakle, podseti se šta to beše strpljenje!

Comments