Lav

Trebalo bi da se psihički pripremiš za kratkoročne promene koje Uran može da donese u toku ovog meseca, ali i za one mnogo veće i ozbiljnije koje se predviđaju u narednim godinama. Tokom marta, Venera u Vodoliji će pripremiti lepo romantično zatišje pred buru, a onda očekuj pravu eksploziju strasti!

Ukoliko si u vezi, osloni se na svoju senzualnost i šarm, a ne na komunikaciju koja će ovog meseca malo zakazati – stvaraće nepotrebnu konfuziju i nesporazume. Isplaniraj romantično veče za 21. mart kada će mesec biti pun jer ta noć može da promeni vaš odnos – nabolje, naravno.

Ukoliko si sama, neće ti nedostajati zavodljivosti, ali je tvoj šefovski stav ono što odbija potencijalne prilike. Mnogo je šansi da upoznaš zanimljive osobe tokom ovog meseca, ali ako želiš da od toga nešto bude, budi strpljiva i taktična.

Devica

Dugoročne i srećne, jako srećne promene te čekaju tokom narednih godina, ali za sada, tokom ovog meseca, tvojim znakom i dalje vlada stresni, retrogradni Merkur koji ipak ima svoju svrhu – naučiće te da pustiš i otpustiš. Nikada nećeš moći da držiš pod kontrolom sve što ti se dešava u životu, zato se opusti i počni da veruješ u sreću, slučajnosti, snove…

Mart je pravi trenutak da se posvetiš svojoj vezi i napraviš generalno sređivanje. Rešite i raspravite sve što imate i napravite lepe planove za budućnost. Mars u Biku garantuje senzualnost, dok Merkur u Ribama stvara maleni stres. Ništa strašno, ali nekoliko varnica će poleteti!

Slobodni pripadnici znaka se neće toliko baviti svojim ljubavnim životom i čak, veće su šanse da upoznaš jako dobre prijatelje, nego svoju srodnu dušu. Iskoristi Veneru u Vodoliji do 26. marta da proširiš listu kontakata jer se među njima može pojaviti onaj pravi, već sledećeg meseca. U međuvremenu, druži se i uživaj!

Vaga

Sa Venerom u Vodoliji od 2. do 26. marta možeš da očekuješ mnogo iznenadnih ali prilično zadovoljavajućih dešavanja kako na društvenom, tako i na ljubavnom planu. Iskoristi šarm kojim pleniš kako bi upoznala što više zanimljivih ljudi, a ako ne uspete u pogledu ljubavi, svakako ćeš moći da se družiš sa njima.

Oni koji su u vezi uživaju sa svojim partnerom, kompletno i potpuno otvorenog srca za nove, lepe promene i planove za budućnost. U nekim trenucima možeš da imaš problem sa izražavanjem emocija, ali lako ćeš to prevazići i nastaviti da se krećeš uzlaznom putanjom kada je reč o tvom odnosu. Iskoristi pun mesec 21. marta kako bi ozvaničila svoju ljubav ili pak nadoknadila propušteno.

Mart je veliki mesec u kojem je sve moguće i ovo naročito važi za slobodne Vage. Sada je prilika da obnoviš svoj ljubavni život i uneseš pozitivne promene koje će ti prijati i u kojima ćeš jako uživati. Nova iskustva i uzbudljiva dešavanja obeležiće ovaj mesec.

Škorpija

Tvoji emotivni odnosi će biti puni napetosti tokom ovog meseca, ali to je zato što sebi dopuštaš mnogo, a drugima ništa. Potrebno je napraviti balans i razmisliti o tome kakav tretman pružaš kako svojim prijateljima, tako i svom partneru jer niko neće imati baš toliko živaca za tvoje ispade.

U tvom je interesu da razgovaraš sa svojim partnerom kako biste rešili nesporazume. Nije trenutak da ga ograničavaš jer mu je verovatno potrebno malo više slobode i poverenja i to je ono što treba da mu daš, baš kao i on tebi. Ovo ne mora da bude povod za ozbiljan sukob, ali treba da bude povod za iskren razgovor nakon kojeg ćete svoj odnos podići na viši nivo.

Slobodni imaju toliko zahteva da im je teško da pronađu osobu koja ispunjava sve njihove kriterijume. Koliko god bila u stanju da osvojiš bilo koga, to neće biti dovoljno jer je potrebno da pokažeš i malo više saosećanja, poštovanja i pre svega tolerancije – svega onoga što jedan odnos čini kvalitetnim. Ili previše zapovedaš ili previše manipulišeš. Pokušaj da promeniš to!

Comments