Strelac

Ovo može biti savršen mesec za ljubav, ali samo ako pratiš srce, a ne um – on će samo uneti još više konfuzije u tvoj već dovoljno konfuzan život. Ukoliko ti je potrebna podrška nekog bliskog, okreni se prijateljima, oni će znati kako da te posavetuju i usmere na pravi put.

U vezi treba smanjiti reči, a povećati dela. Pokaži partneru koliko ti znači, nemoj mu to samo govoriti jer dela svakako imaju veću težinu. Seti se šta ste sve zajedno prošli i seti se kako je posle svih izazova on i dalje tu i ne propusti da mu se iskreno zahvališ za to. Potrudi se da vaša veza bude slobodna od pritisaka i strogih pravila. Opustite se, posvetite jedno drugom i uživajte. Jupiter koji deluje iz senke je tu da sve ovo vreme štiti tvoj ljubavni život od potencijalnog haosa.

Slobodni su otvoreni i iskreni u svojim osećanjima i ne dozvoljavaju da bilo šta stane na put njihovoj sreći. Šta god da te sprečava da se sastaneš sa svojom potencijalnom srodnom dušom ti ćeš to prebroditi i hrabro nastaviti da pratiš svoja osećanja. To je pravi stav!

Jarac

Tvoji odnosi sa drugima će biti jako suptilni i sa mnogo implicitnih značenja. Venera u Vodoliji će prilično jako uticati na tvoj znak obećavajući mnogo uzbudljivih dešavanja i jake povezanosti sa bliskim ljudima. Dobro ćeš se slagati sa ljudima oko sebe, a sve što treba da uradiš jeste da pratiš svoj unutrašnji osećaj.

Mart je povoljan mesec za otvorenu komunikaciju sa partnerom u cilju nadogradnje odnosa i novih početaka. Uran u Biku obećava dobre, lepe promene u vašem odnosu na duže staze.

Preplaviće te neverovatan šarm koji u kombinaciji sa tvojim umećem slušanja od tebe stvara savršenog sagovornika sposobnog da osvoji svakog koga poželi! Ovo je tvoja prilika da, u najgorem slučaju, ostvariš vezu koja je zadovoljavajuća ili, u najboljem slučaju, trajna i osvežavajuća! Osećaš se osnaženo i motivisano i na pravom si putu.

Vodolija 

Povoljan je period za svaku vrstu emotivnog odnosa jer je Venera u tvom znaku od 2. do 26. marta. Ova planeta ljubavi će ti dati šarm, zavodljivost i elokventnost, a istaći će sve tvoje pozitivne osobine – sve što ti je potrebno da živiš ljubav svojih snova! Zato, sada je trenutak da se posvetiš svom ljubavnom životu kao nikada pre.

Vodolije u vezi će brinuti materijalna strana odnosa i to zbog uticaja Merkura, a ovo će vas osnažiti da napravite neke ozbiljne korake u svom odnosu kao što je zajednički život ili kupovina zajedničkih nekretnina. Uran u Biku donosi promene na ljubavnom planu na koje ćeš morati da se navikneš.

Slobodni neće znati kako i gde da usmere svoju energiju i želje. Ono što ti želiš, tražiš i o čemu pričaš može da uplaši tvoje sagovornike i spreči te da sa njima ostvariš neku dublju i ozbiljniju vezu. Pokušaj da se malo umiriš i obuzdaš i moći ćeš da pronađeš onog pravog. A kada se dovoljno upoznate – samo napred, pokaži mu sav svoj potencijal!

Ribe

Sa Neptunom, Suncem i Merkurom u svom znaku imaćeš jako zanimljiv i uzbudljiv početak meseca. Tvoj ljubavni život će procvetati, a sve o čemu si do sada maštala moći ćeš i da ostvariš. Dakle, vreme je za neke jako romantične trenutke…

Ribe koje su u vezi su spremne da naprave sledeći korak. Sada je trenutak za zajednički život ili sledeći veliki korak. Merkur ti pomaže da sa partnerom otvoreno razgovaraš kako biste oboje bili zadovoljni konačnim rešenjem. Iskoristi povoljne aspekte da osmislite zajedničku budućnost u kojoj ćete oboje uživati.

Ukoliko si slobodna, naročito ćeš zračiti nekom posebnom, zavodljivom i neodoljivom energijom koja ti lako može obezbediti sitne avanture kojima ćeš probuditi svoj ljubavni život. Ipak, vodi računa o tome da se ne vežeš previše, naročito ako je na pomolu veza koja nije tako ozbiljna i obećavajuća.

Izvor fotografija: instagram.com/triciavictoriaphoto

Comments