Ovan

Oktobar će za tebe biti prilično aktivan i buran mesec, ali dešavaće se samo pozitivne, lepe i uzbudljive stvari. Ovo se naročito odnosi na slobodne pripadnike znaka koji će više nego ikada biti raspoloženi za flert, avanture, pa čak i zaljubljivanje. Privlačiće te osobe koje zrače pozitivnom energijom i harizmom, a naročito one za koje smatraš da su pravi zavodnici. Sve u svemu, šta god da želiš od ljubavi tokom ovog meseca – moći ćeš da ispuniš. Prilika je mnogo, a ti treba da se vodiš svojim namerama i potrebama.

Bik

Za razliku od prethodnih, oktobar je za tebe odličan mesec kada je reč o ljubavi, a sve ovo zahvaljujući uticaju Venere. Ukoliko si sama, lako ti je da šarmiraš i osvojiš osobu koja ti se dopada, dok će ulazak u vezu biti nikad lakši. Ukoliko si u vezi, nije da si spremna za onaj korak više, ali odnos sa partnerom je prosto magičan i sigurna si da je to to. Uživaj u ljubavi tokom ovog meseca jer su zvezde na tvojoj strani!

ljubav Ljubavni horoskop za oktobar 2018.

Blizanci

Lep mesec je pred tobom. Slobodni pripadnici znaka imaju mogućnost da lako ostvare novu vezu, a “kandidati” mogu biti nove osobe, poznanici, kolege, pa čak i prijatelji. Svakako, imaćeš izbor, baš kao i mnogo prilika za flert i avanturu. Ukoliko si u vezi, nije pravi trenutak za neke veće korake kao što je recimo venčanje, ali ćeš zato izuzetno uživati u svojoj vezi i odnosu koji imaš sa partnerom.

Rak

Uzbudljiv ljubavni život je pred tobom ovog meseca! Sve do 23. oktobra imaš prilike da ostvariš ozbiljnu vezu sa osobom koja ti se dopada, dok ćeš nakon tog datuma biti više raspoložena za avanture, zabavu i neobavezne šeme. Naravno, ovo se odnosi na slobodne pripadnike znaka. Oni koji su već u vezi će razmišljati o koracima koje dalje mogu preuzeti u svom odnosu, pa će svakako i oni uživati u ovom slatkom planiranju. 

Comments