Hot topics

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

2/3

Lav

Pred tobom je turbulentan mesec tokom kojeg se može promeniti mnogo toga. Bez obzira na to da li si u vezi ili si sama, moguće je da ćeš imati manje probleme da ostvariš ono što si naumila po pitanju ljubavi zbog čega ćeš se osećati pomalo bespomoćno. Imaš velike planove, ciljeve i ideje, ali zvezde kao da nisu na tvojoj strani. Nemoj da očajavaš jer ćeš, kako mesec odmiče, imati sve više i više sreće na ovom planu, a situacija će se postepeno stabilizovati i srediti – i to u tvoju korist.

Devica

Iako se ništa bitno neće promeniti na ljubavnom planu kod zauzetih pripadnika znaka tokom oktobra, oni će svakako uživati u svojoj ljubavi. Romantična osećanja i lep odnos sa partnerom su dominantni ovog meseca i osećaćeš se kao da si u bajci. Ukoliko si slobodna, ni tebi neće biti dosadno i naravno da ćeš imati mnogo prilika da promeniš svoj status veze, samo ukoliko to poželiš. Lep mesec je pred tobom, a ti sama odluči kako ćeš iskoristiti naklonjenost zvezda.

ljubav 1 Ljubavni horoskop za oktobar 2018.

Vaga

Ovog meseca menjaš svoj stav po pitanju ljubavi. I to u onom pozitivnom smislu! Počinješ da shvataš da je u vezi važan kompromis i da na vašem odnosu morate oboje da radite. Shvataš šta je ono što želiš u vezi, a šta je ono što ne tolerišeš. Samosvesnija si i samim tim tvoja veza bolje funkcioniše. Čak i ako nisi u vezi počinješ da shvataš šta od ljubavi očekuješ, kakav treba da bude tvoj partner i šta je ono što je najbolje za tebe. Svakako, zvezde su na tvojoj strani – ispunićeš baš sve što si zamislila!

Škorpija

Od 9. oktobra, kada Venera počinje da vrši uticaj na tvoj znak, nemoj ni sumnjati u to da će se tvoj ljubavni život promeniti iz korena! Iako si kao i obično fokusirana najpre na sebe, polako postaješ zainteresovana i za ljubav, pa ćeš tako smišljati načine na koje je možeš privući u svoj život. Ukoliko si pak u vezi, odlično se slažeš sa partnerom koji te drži kao malo vode na dlanu i ispunjava sve tvoje želje!

Editors choice