Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Strelac

Zračiš pozitivnom energijom i harizmom koje prosto očaravaju sve koji se nađu u tvom prisustvu. Ovo znači da nećeš imati ni najmanji problem da pronađeš svog savršenog partnera ovog meseca, samo ukoliko si zainteresovana za to da nekome najzad pokloniš pažnju – i svoje srce! Ukoliko si u dugoj i ozbiljnoj vezi, velike su verovatnoće da razmišljaš o venčanju, pa čak i proširenju porodice. Doduše, nije da ti zvezde nisu naklonjene po ovom pitanju…

Jarac

Oktobar baš i nije sjajan mesec kada je ljubav u pitanju. Ipak, to nije do položaja zvezda već do tebe same koja si više fokusirana na sebe, na svoju porodicu i prijatelje, pa čak i na karijeru. Ukoliko si sama, to je sasvim u redu. Uostalom, zar nije tačno da ako ne voliš sebe, kako će te onda voleti neko drugi? Međutim, ukoliko si u vezi, a nisi baš zainteresovana za partnera, to može da napravi problem! Odredi svoje prioritete i spoznaj svoje prave želje.

ljubav 2 Ljubavni horoskop za oktobar 2018.

Vodolija

Kao i Jarac, i ti si ovog meseca više fokusirana na sebe, svoju porodicu i karijeru, nego na ljubav. Ukoliko si u vezi, osećaš da si se skrasila i da je tvoj partner osoba sa kojom ćeš biti do kraja života pa si samim tim opuštena i spokojna – možeš da se fokusiraš na druge stvari. Ukoliko si slobodna i tako nezainteresovana za ljubav znaj da je to u redu, ali je najbolje da napraviš balans i uključiš u svoj život obe strane.

Ribe

Možeš da računaš na to da će se tvoj ljubavni život promeniti posle 14. oktobra, odnosno, postaće mnogo aktivniji, bogatiji i uzbudljiviji. Ukoliko si sama, bićeš prilično izbirljiva po pitanju partnera, ali tako ćeš najbolje izabrati! U vezama će više dominirati strast nego romantika, ali sada ste u toj fazi i to je sasvim u redu. U svakom slučaju, bićeš zadovoljna svojim ljubavnim životom tokom oktobra.

Izvor fotografija: unsplash.com

Editors choice