OVAN

Ovnovi koji su u vezi imaju šaren početak meseca. Šaren u smislu da se malo volite, pa malo ne, pa onda iskrsne neka frka na poslu pa se planovi pomeraju… Privremeno je. Bitne odluke koje treba da doneseš i na koje te partner forsira bi možda sad trebalo da doneseš i da odoliš tom nećkanju koje ti odgovara na neki način. Sve odluke koje će uticati na budućnost vaše veze je najbolje da sada rešiš kako bi bila mirna nadalje. Budućnost tvoje veze zavisi od tebe, to što je nastao malo turbulentan period je zaista samo privremeno.

Slobodni Ovnovi treba da prestanu da jure za nekim ako tog nekog jednostavno ne zanimaš. Nema potrebe da svoj višak slobodnog vremena (kog je malo) bacaš na nekoga ko toga nije vredan. Preterano flertovanje ti možda nije sad toliko potrebno, još ako si od skoro single treba da se potpuno posvetiš sebi i iskuliraš apsolutno sve što ti se nudi, jer nije momenat za odmah uleteti u novu vezu. Ukoliko si usred nekog vatrenog flerta koji je već urodio plodom na neki način – NASTAVI. Taj tempo vam onda oboma odgovara, samo budi oprezna da ne preteraš jer ono što se brzo zapali, brzo i sagori. Ovo je trenutno svakako prelazni period za slobodne Ovnove, tako da se opusti, zima donosi drugačije ljubavno stanje.

BIK

Oktobar donosi za Bikove u vezama sumnje i neusaglašenost sa partnerom, a na to sve kao fantastičan začin dolazi i jedna osoba iz prošlosti. Sve to je privremen haos koji će te emotivno otresti o beton, a sve to možeš da očekuješ u prvoj polovini meseca. Bitno je da ne reaguješ impulsivno šta god da je u pitanju. Ovo je privremeno, već u drugoj polovini meseca ti sledi miran period i odličan tajming za vikend avanturu sa partnerom, koja će ti i te kako prijati.

Slobodni Bikovi bi trebalo da u startu saseku osobu iz prošlosti koja pokušava da probudi emocije kod tebe, to ti jednostavno ne treba. Nema popravljanja onoga što je slomljeno u paramparčad, samim tim nema potrebe da sebe emotivno crpiš na nekoga ko to prvenstveno ne zaslužuje. Tvoj singl život treba da bude zabavan, tako da nemoj se vezivati za nekoga, nego uživaj u svim čarima koje ti dodeljuje tvoj status veze. I sama znaš da on nikad ne ostane na single statusu dugo. Ipak si neko ko kao hedonista bolje funkcioniše u dvoje.

BLIZANCI

Oni koji su u vezi, ovaj mesec ako ne žele prinovu treba da se dodatno paze. Ovo je savršen mesec za početak osnivanja porodice za tebe, a odnosi sa partnerom nisu bili nikad bolji. Oboje uživate u društvu jedno drugog i u svemu što želite da radite se uglavnom poklapate. Svoje slobodno vreme planirate tako da ga provodite zajedno i ignorišete ostatak sveta i to je potpuno okej. Zaslužili ste, tako da samo lagano, opustite se i uvucite se sa partnerom u krevet, jesen i jeste za to.

Slobodni Blizanci će se obradovati jer im stiže nova ljubav u njihov život. Ukoliko si dugo čekala nakon stresne godine tog princa na belom konju, eto ga! Nove ljubavne priče su uvek uzbudljive jer su na neki način i najlepše, tako da iskoristi maksimum iz ovog divnog aspekta planeta koji utiče jako pozitivno na tvoj ljubavni život. Ako još nisi naletela na tog “princa”, strpi se onda još malo, do kraja godine ćeš ga pronaći. Zvezde nikad ne lažu!

RAK

Rakovi koji su u vezi mogu da očekuju i prsten na svom domalom prstu do kraja oktobra. Ovo je perfektan ljubavni period za tebe, a sa partnerom ti nikad nije bilo lepše. Uživate zajedno, pravite planove za budućnost i baš oko svega se slažete toliko dobro da jednostavno padate još više u taj tornado zaljubljenosti koji vam oboma mnogo prija. Samo nastavite tim tempom, ništa nije loše u tome da se volite.

Slobodni Rakovi imaju pred sobom odličan period da se srede, smire i skrase. To dolazi kao sam šlag na tortu jer ćete napokon da zavolite nekoga ko će vam ljubavi i uzvratiti jednako. Sve sumnje koje imaš baci kroz prozor i prepusti se talasima emocija koji će te voditi ka isključivo samo ljubavi. Roze naočare” su fantastične trenutno, zar ne? Toliko da si potpuno zaboravila da je napolju jesen.

Comments