Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

STRELAC 

Strelčevima će partner početi da sumnja u tvoju vernost u oktobru, a i bićeš uhvaćena u sitnim lažima što će ozbiljno da naruši vaš odnos. Ako nemaš šta da kriješ – onda te briga, ali ako imaš – čuvaj se. Partner će svim silama se truditi da te uhvati u delu koje nije lepo po vas dvoje nikako, pa ćeš imati osećaj da si na iglama u toku celog meseca.

Slobodni Strelčevi prave drastične promene u svom ljubavnom životu. Napokon si se setila da treba da staviš na papir šta hoćeš i kako hoćeš, sad kada to možeš i da zamisliš – to ćeš i dobiti. Strpljenje je ključno za tebe trenutno, fokusiraj svu svoju energiju ka tome i izbegavaj prepreke koje će ti iskakati. Ni slučajno nemoj da odgovaraš na poruke bivših, jer će te tvoje emocije testirati da li si spremna za sledeći veliki korak.

JARAC

Jarčevima je sve vezano za posao ovaj mesec fantastično, zato će odnos sa partnerom biti težak. Zajedno kao što i sama znaš možete sve izgurati, ali tvoj partner mora da shvati da je ovaj mesec ipak posao na prvom mestu ispred svega ostalog. Nije najsjanija situacija, ali je ipak izdrživa i prolazna. Pokušaj da uvedeš zanimljive zajedničke aktivnosti, kako bi održala odnos. Tvoja druga polovina će se svakako obradovati vremenu koje provodite zajedno, ma koliko ga malo bilo.

Slobodni Jarčevi preko društevnih mreža upoznaju nekoliko njih koji deluju kao odlična prilika. Nemoj da srljaš, ali ćeš biti jako zainteresovana za sve i to jednako. Biće ti jako teško da doneseš odluku šta da radiš, zato ne žuri nigde, imaš vremena da proceniš šta tebi najviše od onoga što se nudi zapravo odgovara. Kada uđeš u vezu, očekuj nalet energije koji će delovati pomalo isforsirano jer će svi biti oduševljeni tvojim izborom, naročito porodica. Ne paranoiši da ako se onli slažu sa tvojim izborom, da to nije pravi izbor… Jeste pravi, samo daj sebi vremena da se prilagodiš.

VODOLIJA

Vodolije bi u oktobru mogle da donesu ozbiljne odluke po pitanju ljubavnog života, naročito one koje su u vezi. Neke Vodolije će hteti da poboljšaju i promene odnos sa svojim partnerom, kako bi digla vaš odnos na viši nivo, dok druge će razmišljati da li uopšte treba da ostaju u tom odnosu ikako. Proceni dobro šta je dobro za tebe, a šta ne pa donesi odluku. Nemoj da juriš i da dozvoliš da te jedna situacija pomeri sa pravog puta na kom se trenutno nalaziš.

Slobodne Vodolije će hteti da vrate neku osobu iz svoje prošlosti, naročito nekoga o koga su se mnogo ogrešili. Osoba koja je prema njima bila divna će biti ponovo poželjna u tvom ljubavnom životu i tek sada nakon dugog vremenskog perioda smatraš da je to “prava” osoba zatebe, ali – too little too late. Nemoj biti razočarana ako ovo bude kratkotrajno, jer ipak imaš lepe uspomene, a život ide dalje, pa isto tako treba i ti da tražiš nove ljubavi.

RIBE

Ribe koje su u vezama u oktobru počinju da primenjuju promene koje ste sa partnerom primenili na vaš odnos i to će vam oboma prijati. Lako ćete se dogovarati, poklapaće vam se rasporedi tako da provodite vreme zajedno, a isto tako će vam i komunikacija biti fantastična iz dana u dan i napredovaćete mnogo kao par. Vaše muke od prethodnih meseci dolaze da se isplate, iskoristi dobro ovaj period i jednostavno uživaj. Oni koji su u dužoj vezi počinju da donose odluke koje će uticati na vašu budućnost i potencijalni zajednički život.

Slobodnim Ribama ulazi u život neko novi ko će ti potpuno okupirati tvoju pažnju. Ovaj mesec i dalje odbijaš da se potpuno opustiš i da svoje srce skroz otvoriš, što je okej imajući u vidu traume koje si preživela sa bivšima. Nemoj da se forsiraš na nešto što ne osećaš po svojoj intuiciji koja je uvek upravu. Ne ignoriši taj glas u svojoj glavi, već se vodi sa njim.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/nicoleashley

AstroByUniverse 

Editors choice