Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

2/3

LAV

Lavovi koji su u vezi planiraju svašta nešto sa partnerom. Od zajednički provedenih slobodnih dana, preko putovanja, porodičnih ručkova itd. Možete čak i ovaj mesec početi zajedno da renovirate vaš dom, što će vas dodanto zbližiti. Jedan jako lep period je ispred vas, tako da u tvojoj vezi trenutno nema razloga za brigu. Samo polako i ne srljajte sa stvarima. Za one parove koji ne žive zajedno ovaj mesec donosi diskusiju na tu temu, što nije nimalo loše zapravo.

Slobodni Lavovi mnogo flertuju i okruženi su gomilom novih osoba u prvom mesecu, dok ćeš tek u drugom delu meseca moći da započneš neku novu vezu. To će biti neko ko je pažljivo izabran i ko te razume, a nećeš morati da mu kažeš ni reč. To je jedan i od jako bitnih stavki u vezi, stavka sa kojom nisu svi parovi nažalost blagosloveni. Spremi se, sledi ti uzbudljivo romantično ostvarenje.

DEVICA

Zauzete Device imaju fantastičan odnos sa partnerom, iako jako malo vremena provode s njim. Moraš da malo bolje pogledaš svoj raspored (uvek će biti zatrpan) i kao prava Devica da pronađeš vreme koje ćeš posvetiti svojoj drugoj polovini i isto tako i sebi. Tvoje sposobnosti organizacije mogu mnogo da doprinesu vašem odnosu, jer isto tako kako imaš malo vremena, to vreme može biti kreativno usmereno vreme za vas dvoje. Prijaće vam oboma da radite nešto drugačije, a približiće vas još više.

Slobodnim Devicama se u oktobru preko posla pojavljuje osoba sa kojom ima drastičnu razliku u godinama, ali će vas na neki način i to jako provući. Može ti biti veoma interesantno jer je nešto novo i jer ti je dosta klinaca sa kojima ne možeš više da izađeš na kraj, a skoro svi su mamini sinovi. Muškarac je već druga priča, jer je možda to baš ono što ti je potrebno, barem ovog meseca. Ne žuri, samo polako pa vidi dokle će da ide.

View this post on Instagram

One of my favourite things about Edmonton is our Folk Festival that runs every summer. Did you go? It’s such a chill vibe, hosts amazing music and you get to run into so many incredible people! Every year I’m so impressed with how well this festival is run (especially since I used to shoot quite a few). Plus getting to see our city lit up with thousands of people on the hill at night with candles is pretty magical. If you haven’t gone and you are in Edmonton or the surrounding area you need to go ✨ I ran into these two beauts yesterday @edmfolkfest and we chatting about how much we loved this session so I thought I would share one of my favourite frames from it. Happy Sunday friends 🌸 Retouched with @nicoleashleypresets Hair/makeup @behindtheblush Styling/set design @fabloomosity . . . . . . #junebugweddings #adventure #instagood #inspo #lookslikefilm #lovers #goals #blogger #loveandwildhearts #babes #engaged #couples #boudoir #couplegoals #engagement #couplegoals #efmf2019 #efmf #edmontonfolkfest #home #dirtybootsandmessyhair #beauty #alwaysgo #yeg #edmonton #seeyouonthehill

A post shared by nicole ashley ⋒ (@nicoleashley) on

VAGA

Vage su u oktobru po pitanju svog odnosa sa partnerom mnogo stabilne. Sve velike promene će biti na početku meseca, ali to je ono što si i htela i planirala već odavno sa partnerom, tako da nema potrebe da brineš uopšte. Idealan period da uživaš sa partnerom, možda čak i da organizuješ neko manje putovanje koje će vam oboma zasigurno prijati.

Slobodnim Vaga me je ceo oktobar otvoren za ljubav. Ne moraš da se cimaš previše da je nađeš, ona će naći tebe. Na regularnim mestima gde se krećeš ceo dan neko novi ulazi u tvoj život i mnogo će ti prijati, što će te u startu oboriti sa nogu. Nemoj previše da odlutaš na deveti oblak, moraš da ostaneš na zemlji kako bi mogla racionalno da odlučuješ šta želiš, šta ti prija i šta ti ne prija.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su u vezi se u oktobru nalaze na udaru nekoga ko hoće da ih uvuče u tajnu vezu, što će tebi biti jako zabavno zbog adrenalina i ludila koje sledi sa tim velom tajanstvenosti. Ukoliko imaš partnera, dobro razmisli da li vredi da rizikuješ uopšte da se cimaš oko nekoga ko možda nije vredan da rušiš svoj “mir” u vezi. Lošiji odnos sa partnerom ne znači da je vreme za kraj veze, ali ako je loš period već duže vreme, šta onda uopšte više i radiš?

Slobodne Škorpije bolje da sačekaju neke bolje prilike za ljubav. Prosto nije vreme da praviš gluposti i da svoje emocije i energiju investiraš u bilo koga, kada ti ni samoj nije dobro. Ljubavno, oktobar nije tvoj mesec jer ti slede nagle promene raspoloženja, anksioznost, stres i preokupiranost svim ostalim obavezama. Tražiti izlaz na ljubavnom polju je katastrofalna greška za napraviti.

Editors choice