Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

1/3

Ovan

Očekuje te aktivan mesec u pogledu društvenog života, a gde je aktivan društveni život – tu je i mnogo šansi za ljubav! Ukoliko si sama, to se lako može promeniti ovog meseca, a ne samo da se šanse nalaze u izlascima i druženjima, već i na poslu ili među prijateljima. Kreći se u velikim krugovima i sigurno će ti neko zapasti za oko!

Ukoliko si u vezi, očekuje te strastven mesec, pun ljubavi i lepih trenutaka. Neki Ovnovi će rešiti da odu korak dalje i odlučiti se za brak ili proširenje porodice.

Bik

Ukoliko si u vezi, očekuj stresan mesec. Ipak, ništa se ozbiljno loše neće desiti, ovo je samo prolazno stanje koje će vladati početkom meseca, dok te u drugoj polovini meseca očekuje lep i haroničan period. Znaj da se sve može rešiti dobrim razgovorom kojim ćete sasvim sigurno obnoviti romansu.

Slobodne pripadnike znaka očekuju zanimljiva poznanstva jer zrače posebnom energijom koja prosto privlači poput magneta!

horoskop Ljubavni horoskop za septembar 2018.

Blizanci

Tvoj ljubavni život biva sve bolji i bolji, a tvoja veza sve jača i jača. Kao par, spremni ste za velike stvari i iz dana u dan nastavljate da gradite svoj odnos u željenom smeru. Samo tako nastavite!

Slobodni Blizanci nisu zainteresovani za ljubav i vezu, pre bi da se zabavljaju, izlaze i uživaju u singl životu. To je sasvim u redu – uživaj dok ti tako prija i ne opterećuj se pitanjem “kad ćeš da nađeš dečka?”

Rak

Ovog meseca si jako aktivna, dosta izlaziš i družiš se, a u takvim “uslovima” je vrlo verovatno da ćeš upoznati zanimljivu osobu koja će ti se dopasti na prvi pogled. Ljubav možeš pronaći i uz pomoć porodice ili prijatelja, samo ako želiš nešto novo i uzbudljivo u svom ljubavnom životu.

Ukoliko si u vezi, sve ide svojim tokom i ne dešavaju se bitnije promene. Uživaj u trenutnom ljubavnom raspoloženju!

Editors choice