Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

2/3

Lav

Ljubavni život nije toliko aktivan ovog meseca. Moguće je da ćeš imati manjih problema sa partnerom tokom septembra, ali ništa neće biti toliko ozbiljno. Ukoliko se nesuglasice ponavljaju, jednostavno razgovarajte. Možda je vreme za neke nove dogovore i kompromise.

Slobodni pripadnici znaka nemaju sreće u ljubavi i zbog toga im je prilično teško. Nemoj da očajavaš jer se ljubavna situacija u svakom trenutku može promeniti. Do tada jednostavno uživaj i radi ono što tebe čini srećnom.

Devica

Tvoj ljubavni život je ovog meseca prilično konfuzan. Izgleda da je problem u tebi, odnosno, u tome što ne znaš šta želiš i time ne samo da zbunjuješ sebe već i svog partnera, kao i potencijalne partnere, ukoliko si sama. Pre nego što se upustiš u bilo šta, najbolje bi bilo da porazgovaraš sama sa sobom i pokušaš da shvatiš šta je to što osećaš i šta uopšte želiš od svog ljubavnog života, kako bi znala u kom pravcu treba da ideš.

horoskop 1 Ljubavni horoskop za septembar 2018.

Vaga

Gde god se pojaviš ti jednostavno šarmiraš sve oko sebe! Uz to si i dobro raspoložena, pa su velike šanse da ćeš tim stavom privući zanimljivu osobu sa kojom bi mogla da započneš vezu.

Ukoliko si u vezi, vaš odnos je harmoničan i pun ljubavi. Uprkos ljubavi i slozi, ako planirate neki veliki korak u svojoj vezi, najbolje bi bilo da sačekate da se planete bolje “poslože”.

Škorpija

Tvoja veza će u septembru biti prilično platonska. Dobro ćeš se slagati sa partnerom, razumećete se i podržavati, ali će emocije i strast izostati. Ne shvataj ovo preozbiljno, i dalje je sve OK!

Ukoliko si sama, imaš prevelika očekivanja i nikako ne uspevaš da pronađeš onog pravog. Težiš savršenstvu, a i sama znaš da savršeno ne postoji. Možda bi trebalo samo maaalo da spustiš kriterijume.

Editors choice