Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Strelac

Ovog meseca si prilično loša u komunikaciji što zaista nije svojstveno za tebe. Ovo će jako uticati na tvoj ljubavni život, bez obzira na to da li si u vezi ili sama. Prosto, ne znaš da kažeš šta je to što želiš i osećaš, teško ti je da se sa nekim kroz razgovor povežeš, a zbog toga tvoj status veze ispašta. Ništa strašno! Verovatno ti je potrebna pauza od svega i neko vreme da se povežeš sama sa sobom i svojim unutrašnjim osećajima. Daj sebi vremena.

Jarac

Bez obzira na to da li si sama ili ne, tebe ovog meseca ljubav jednostavno ne interesuje. Ukoliko si sama, to je u redu, provodi vreme onako kako ti želiš i maksimalno uživaj u tome. Ali, ako si u vezi, tvoja nezainteresovanost neće biti tako slatka tvom partneru koji će pomisliti da je u nečemu problem. Možda u njemu? Ukoliko ti je potrebna pauza, samo reci, i pokušaj da sa njim pronađeš zajednički jezik.

horoskop 2 Ljubavni horoskop za septembar 2018.

Vodolija

Ukoliko si sama, ljubav možeš pronaći na najneobičnijem mestu na kojem je svakako nisi očekivala! Ipak, ono što je dobro jeste to što nisi preterano zainteresovana, a taj tvoj nonšalanti stav je upravo ono što suprotan pol i privlači!

Ukoliko si u vezi, nisi preterano zainteresovana za romantiku, maženje i sve te “njanjave” ljubavne stvari. Tvoj partner ovo verovatno neće shvatiti kako treba i kako je u tvojoj glavi, zato pokušaj da mu objasniš da je u stvari sve OK, samo da ti je potrebno malo prostora.

Ribe

Ljubavni život u septembru će biti prilično aktivan! Ukoliko si sama, nastavljaš da upoznaješ zanimljive ljude od kojih će makar jedan sigurno biti dobar “kandidat”. Ukoliko si u vezi, partner će u određenim trenucima biti pomalo naporan pa je potrebno da imaš više razumevanja. Pokušajte da zajedno radite stvari koje oboje volite i u kojima uživate kako biste se opustili.

Izvor fotografija: unsplash.com

Editors choice