Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/3

Lav

Postojeće veze su prilično burne tokom septembra – partner ima svoje zahteve i ne pristaje da bude u vašoj senci, da vam povlađuje i ispunjava vaše potrebe, već traži prostor za sebe, dok istovremeno traži pažnju i razumevanje. Ukoliko želite da sačuvate odnos, shvatite svog partnera ozbiljno i ukažite mu pažnju i poštovanje koje zaslužuje. Ali ako vama ne treba partner, nego podanik, budite spremni da se suočite sa odbacivanjem. Dakle, mudrost i velikodušnost će biti nagrađeni, a sebičnost i egoizam kažnjeni – mogli biste da dođete u situaciju da shvatite koliko vam je partner značio, tek kad ga izgubite!

Slobodni Lavovi će dominirati ljubavnim poljem – lomićete srca i izazivati uzdahe, prolazeći sa smeškom kroz nečije živote, kao da je u pitanju vaše sopstveno lovište. Nije da u vama nema ljubavi i postojanosti, daleko od toga, ali postoje mnoge stvari koje vam ne dozvoljavaju da se vežete i usredsredite na jednu osobu – potrebno vam je da budete slobodni, da biste ostali pokretni i spremni da ostvarite bilo koji od svojih labavih planova i brojnih mogućnosti koje razmatrate. Vi ne želite da pođete jednim pravcem, već da pratite nekoliko istovremeno, a za to imate i snage i energije. Samo da usput sačuvate pamet!

Lavovi, usmerite svoju ogromnu snagu i energiju na širenje svoje percepcije i nadilaženje ega! Svaki momenat u kome nešto uradite zbog ljubavi, a ne zato da ispadnete glavni i dominantni, dragocen je deo vašeg ličnog razvoja.

Devica

Ovog meseca u partnerskim odnosima skoro da ništa ne zavisi od vas. Partner diktira raspoloženje, a ono je prilično tmurno. Nemate strpljenja za njegova dramljenja, naporan vam je više nego obično, pa je najbolje da pokušate da se distancirate koliko je to moguće, a da ne izaziva svađe. Možda u toj vezi ne možete da pronađete ideal koji zamišljate, ali taj ideal možda i ne postoji, iako ste vi uvereni da je to što želite sasvim realno. Svakako nije trenutak da od partnera tražite da vas razume i da vam udovoljava, ali jeste da preispitate svoj odnos prema partneru i uopšte, svoje stavove i očekivanja o vezi.

Slobodne Device će se takođe preispitivati – možete otkriti, uz pomoć raznih emotivnih interakcija sa bivšim, kao i sa potencijalnim partnerima, da vam je potreban nov koncept veze i odnosa. A možda se usudite i da isprobate neki od tih koncepata, od kojih ste do sada zazirali – osećate se dovoljno komotno i samopuzdano za to, a i dovoljno distancirano (niste zaljubljeni i ne morate da sledite diktat srca i hemije, nego možete da razmišljate, odlučujete i eksperimentišete).

Zvezdani savet glasi – ako nešto ne ide, bolje presecite i krenite dalje, nego da pokušavate da nešto iskonstruišete! Vaša volja i ambicija mora da napravi ustupak emotivnoj realnosti!

View this post on Instagram

Hello, we are HAVANA & LONDON! . . Between being content creators and our 9 to 5 jobs we don’t have a lot of time left. But if there is one thing that we love to do is of course, Netflix and chill. . . ONE DAY! Yes, that’s all it took for us to watch and finish the third season of “Money Heist”. How amazing is this show? Have you watched the first two seasons already? What we actually love the most about it is how original it is and also we love all the characters names. . . If you could be part of this Dali’s team? What name would you choose? Remember you can only pick city names! Us? Like we said in the beginning… Hello, we are HAVANA & LONDON! . . . . . . . #unitedkingdom #unitedkingdom🇬🇧 #uk #igersuk #visituk #england🇬🇧 #igersengland #visitengland #coupletravel #travelcouple #travelcouples #travelbuddies #couplegoals❤ #couplephotography #speechlessplaces #bbctravel #tlpicks #letsgosomewhere #letsgoeverywhere #europetravel #europe_pics #igerseurope #flowerfields #sunflower #fieldsofgold #summerlove #sunflowers #sunflowers🌻

A post shared by GIGI & DAN CHIERIGHINI (@youmeandthesaltysea) on

Vaga

Tokom septembra na nebu vašeg partnerskog odnosa sevaju munje, a povremeno i gromovi udaraju baš nezgodno! Biće nesuglasica i svađa koje se odvijaju na površini (zbog gluposti), a ukazuju na dublja osećanja, na neispunjenost, povređenost i nezadovoljstvo, koje možda oboje potiskujete. Partner misli da ste vi krivi što on nije srećan i zadovoljan, a vi verujete da bi on zaista mogao više da se potrudi da vas usreći – zaboravljate da ste jedno drugo birali i da je svako sam odgovoran za svoju sreću, kao i za sva ostala interesovanja. Možda ste loše izabrali, ili ste u međuvremenu prevazišli taj izbor – suočite se sa tim pošteno i mudro, kao što umete.

Slobodne Vage će imati dosta aktivan društveni život i biće primećene i zapažene gde god da se pojave. Ali u ovom periodu, vama nije dovoljan flert, upoznavanje sa zanimljivim osobama i postepen razvoj događaja – vi želite da vas ljubav pogodi i obori (kao grom iz vedra neba), a to znači da treba da se pojavi neko ko će vam doslovno oduzeti dah svojom pojavom, integritetom, kulturom… To se ovog meseca neće desiti – da se pojavi Apolon lično, našli biste mu zamerke i razloge da frkćete na njega. Držite se druženja i flerta i pokušajte da razmislite o tome zašto ste toliko naelektrisani i ogorčeni!

Vaša očekivanja i maštarije uzrok su vaše emotivne neispunjenosti i nezadovoljstva. Iako ste veoma razumni, povremeno žudite da se lišite tog razuma i prepustite osećanjima, ali za Vage je ključna ravnoteža i od toga ne možete da pobegnete. Radite ono što uvek radite – balansirajte se i uskladite se sa sobom u datim okolnostima!

Škorpija

Partnerski odnosi će biti na iskušenju – možda se pojavi neko ko će vas očarati i sa kim ćete se upustiti u avanturu impulsivno i bez razmišljanja. To bi mogao da bude oslobađajući potez – ukoliko vam je potrebna samo kap da prelije čašu nezadovoljstva. A mogla bi da bude i najveća greška, koja će vas odvesti putem bola i kajanja, kojim nikad niste nameravali da krenete. Ako se prepustite mračnoj strani svoje ličnosti, rizikujete da uništite odnos koji imate, ali možda vam je potrebno da na taj način spoznate i osvetlite taj mrak u sebi. Ne računajte na oproštaj, ako ne možete sami sebi da oprostite!

Slobodne Škorpije će biti promenljivog raspoloženja – naglo buđenje strasti i pojačane energije, smenjivaće se sa periodima indiferentnosti i hladnoće, kao i sa sitničarenjem i džangrizavošću. Na taj način možete odgurnuti od sebe osobe koje su zainteresovane i koje bi volele da ne misle da imaju posla sa nekim nestabilnim i neuračunljivim. Ali vas baš briga kako vas neko vidi i ne zanima vas da se pokazujete u najbljem svetlu – ako to neko uspe da “provali”, onda zaslužuje vašu pažnju.

Škorpije, pokušajte da se distancirate od svojih impulsa, od agresivnih naleta emocija, dok ih istovremeno proživljavate. Ako pokušate da ih potisnete, stvoriće veći naboj, ali ako ih oslobodite dok ih posmatrate i procesuirate, napravićete značajan pomak u ličnom razvoju!

Editors choice