Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Strelac

Na polju partnerskih odnosa nema puno tačaka u kojima se vaša putanja sreće i ukršta sa partnerovom – neko vreme idete paralelnim kolosecima, gledajući svako svoja posla. I to uopšte nije loše, jer ste oboje svesni da nemate vremena jedno za drugo, a da želite da ga pronađete – pa ćete tako i uspeti u tome, kad se rasteretite obaveza i rešite da se malo negujete i da ne dopustite da vaša bliskost bude zapostavljena. Ipak, u tome ćete uspevati samo povremeno, što je i dovoljno da ne zaboravite da se volite i želite, ili da ne počnete jedno drugo da optužujete za zapostavljanje.

Slobodni Strelčevi će se tu i tamo upuštati u ozbiljniji flert, ili avanturu, sa nadom da će naleteti na nekog pored koga će se zadržati. Biće tu i lepih i nategnutih situacija, ali nema nekih šansi da pronađete ono što u suštini tražite. Nije do vaših očekivanja, nego do okolnosti i opšte atmosfere u septembru, nemojte se obeshrabrivati i razočaravati, poručuju zvezde. Može vam se desiti da se zaljubite, da vas hemija poveze, ali osećanje ispraznosti i nedostatak prave konekcije će vas brzo ohladiti. Potražite osećanje zajedništva i ispunjenosti u interesovanjima koja delite sa prijateljima i društvom.

Vaš zadatak je da integrišete svoje emocije, da naučite da ljubavni život ne živite nezavisno od ostalih aspekata, već da ljubavi služite, kao i da se ljubavlju služite.

Jarac

Emotivni ste i spremni da iskažete osećanja više nego što je to za vas uobičajeno. Ako uspete da sa partnerom odete nekuda na odmor ili da makar vikende provodite u drugom okruženju, lepi trenuci su pred vama i partner će odgovoriti na vašu nežnost i otvorenost. Istovremeno, to što se tako osećate, učiniće vas nesigurnim i sklonim da se ponašate posesivno i zavisnički u odnosu, što će partnera zbunjivati i čuditi – navikao je na veliku dozu samostalnosti kod vas, koja mu omogućava da nesputano živi svoj život (mada to nije nešto što mu je uvek odgovaralo). Možda će se čak i zapitati da li se za nešto iskupljujete kad se tako ponašate, a povremeno ćete ga nervirati i brinuti – to su elementi eventualne nestabilnosti i nesuglasica tokom septembra.

Pojačana emotivnost će slobodne Jarčeve učiniti pristupačnijima i otvorenijima za nove kontakte i poznanstva. Ali iako ste posebno osetljivi, nećete biti zadovoljni bilo kakvim odnosom, vi tražite onu posebnu osobu koja zaslužuje vašu ljubav i posvećenost – a imate i velike šanse da je pronađete. Možete ostvariti vezu koja će se razvijati mnogo brže nego što ste mislili da je moguće, a tu posebnu osobu ćete upoznati u društvu prijatelja, ili prilikom nekih poluzvaničnih okupljanja.

Na polju ljubavi i slobodne i zauzete svakako očekuju promene na ličnom planu – u sopstvenom odnosu prema partnerstvu i vezama. Imate priliku da izrazite najsenzitivniju i najsuptilniju stranu svoje ličnosti!

View this post on Instagram

They say April showers bring May flowers, right? Well maybe not May but at least June! Summer has had a bit of a delayed start here in the UK but it’s finally here. We are so lucky to travel around the world, but sometimes we forget how beautiful our home can be. If there is a time to enjoy the #englishcountryside , that time is definitely now! So before embarking on our next big trip we’ll be traveling around #england enjoying this beautiful flower season. . . Do you ever take the time to appreciate the beauty in your own country? . . . . . . . #unitedkingdom #unitedkingdom🇬🇧 #uk #igersuk #visituk #england🇬🇧 #igersengland #visitengland #coupletravel #travelcouple #travelcouples #travelbuddies #speechlessplaces #bbctravel #tlpicks #letsgosomewhere #letsgoeverywhere #europetravel #europe_pics #igerseurope #flowerfields #poppyfields #creativetravelcouples

A post shared by GIGI & DAN CHIERIGHINI (@youmeandthesaltysea) on

Vodolija

Ovog meseca ćete možda postati neprijatno svesni suštinskih razlika između vas i partnera – možda ste voljenu osobu idealizovali i zamišljali da je sličnija vama nego što jeste. Ali, to je deo sazrevanja u odnosu – prihvatanje razlika, čak i onda kad vas one razočaravaju i razbijaju vaše romantične predstave. Ljubav je mnogo veća od vaših predstava o njoj, a to ćete tokom septembra imati prilike da shvatite i iskusite – naravno na teži način. Zadržite pozitivan stav i cenite svoje iskustvo – razbijanje iluzija nije prijatno, ali realnost je mnogo bolja nego što to u ovom trenutku možete da uvidite.

Slobodne Vodolije će biti šarmante, harizmatične i blistave i izazivaće puno interesovanja. Privući će vas osoba zbog koje ćete se osećati čudno i zbunjeno, koja u vama izaziva osećanja (i reakcije) koje će vas iznenaditi – niste znali da toga ima u vama. Uglavnom, interakcije i kontakti koje ćete ostvariti u ovom periodu, služiće vam da upoznate sebe, strane svoje ličnosti koje do sada nisu bile izazvane – i nećete biti baš najsrećniji zbog toga. Ali, put do kvalitetnog odnosa sa drugom osobom vodi preko poznavanja i prihvatanja sopstvenih slabosti, preko ostvarivanja bliskog ljubavnog odnosa sa samim sobom.

Ljubavni savet za Vodolije – sve što vas muči i zbunjuje, angažuje vašu inteligenciju, širi vaše granice i hrani vaš duh, pa se zato nemojte opirati i obeshrabrivati. Traženje odgovora na kompleksna emotivna pitanja je pravi put ka upoznavanju i prihvatanju sebe.

Ribe

Osećanja će upravljati vašim ponašanjem, a razum će bezuspešno pokušavati da se umeša. A osećanja će vam biti raznolika, oprečna i zbunjujuća. Neispunjenost i nezadovoljstvo smenjivaće se sa naletima strasti, a strast će se pretvarati u bes i osujećenost, ljubomoru i posesivnost. Partner će se povremeno pitati da li je sa vama sve u redu, a vi ćete se pitati to isto, jer ste svesni koliko ste nestabilni i nesigurni. Voleli biste da možete da pronađete smirenost, pa makar ona bila i u nezainteresovanosti i hladnoći, ali takvi će vas pokušaji samo dodatno frustrirati. Nemojte se boriti protiv sebe, ali pokušajte da zadržite razumnu distancu u odnosu na svoja osećanja – ne dozvolite da suženje svesti preuzme i da se zbog toga ponašate šablonski, da krivite partnera, da očekujete da on vama prilazi i izvinjava se nakon što vi pokrenete lavinu, da vam čita misli i da se trudi oko vas. Shvatite svoju ćudljivost filozofski i gledajte šta možete naučiti iz toga.

Slobodne Ribe bi mogle da baš ovog meseca pronađu ono za čim dugo žude – osobu pored koje će se osećati sigurno i istovremeno inspirisano i podstaknuto da se bave ličnim razvojem i napretkom i da svoju energiju usmeravaju kreativno i produktivno. Imaćete osećaj da ste najzad celoviti, odnosno, da uz drugu osobu možete sebe da istražite i upoznate u svim aspektima i spremni ste na taj poduhvat. Pokušajte da ne postanete zavisni u takvom odnosu i da tragajući za sobom uz emotivnu podršku, ne izgubite sebe. Ako vam partner postane centar sveta, to neće dugo potrajati – prevelika je odgovornost biti nekome sve i svako treba da ima prostora da diše i da se izrazi nezavisno od drugih.

Ljubav vas iskušava, a vi treba da pokažete da ste dostojni! Ribe su treperave, eterične i emotivne, ali ljubavni odnosi u svakodnevnom životu traže više od toga. Pronađite ravnotežu između magije ljubavi i njenih praktičnih zahteva!

Naslovna fotografija: instagram.com/youmeandthesaltysea

Brankica Milošević

Editors choice