Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Njemu treba desetak minuta pred kompjuterom da se poigra ujutru, uz kaficu, ili baš pre nego što krene da se nađe sa vama, ili uopšte, bilo koje dokono vreme, da uživa uz omiljene porno sadržaje.

To je ono isto vreme koje ćete vi takođe provesti uz kompjuter u trenucima dokolice, dok pijete kafu i proveravate poštu – samo što ćete vi igrati spider ili neku drugu igricu koja vam odmara mozak.

On će izlučiti malo sperme, a vi ćete postići neki dobar skor i oboje ćete zaboraviti čime ste se bavili, kad krenu obaveze ili kad počnete da radite nešto drugo.

seks Ljubomorna na porniće

Ženama taj sport nije lako shvatljiv. Igramo se i mi sa sobom, ali obično zato što i noćas spavamo same. Osim toga, taj posao zahteva malo više organizacije, svlačenja i širenja nogu, pa je najzgodnije u krevetu, dok će muškarci samo otkopčati pantalone, ili smaći prednji deo bokserica i neće morati ni da se pomere iz stolice.

Dobro, laki su na obaraču, i uvek na gotovs, ali to što neće maštati o nama, nego će balaviti na pornić, e to je uvredljivo.

Editors choice