Stiglo nam je Louis Vuitton posuđe – luksuzna modna kuća predstavila je svoju prvu kolekciju tanjira, čaša i bokala od porcelana i kristala. Posuđe je ukrašeno Maison monogram cvetom. Funkcionalna i dekorativna, prva kolekcija Louis Vuitton posuđa redefiniše l’art de vivre kako bi unela bezvremensku eleganciju na sto u svakoj sezoni.

Posuđe Monogram Flower Tile je napravljeno od porcelana Limoges sa belo-plavom šemom boja. Dostupno u različitim formatima, od tanjira za desert do prostrane činije, posuđe krasi amblematični cvet Monogram, koji je prikazan suptilnim efektima akvarela. Fini detalji, koji se vide u efektima brušenog akvarela, prikazuju umetnost iza kolekcije tanjira, činija, šoljica, posuđa za serviranje, pa čak i čajnika.

Čaše sa stopom su dostupne u kristalno čistoj verziji, ali i u safir-plavoj, kao i sa amberom, smaragdom i venecijanskim rubinom. Estetika posuđa odgovara letnjem mediteranskom pejzažu ili intimnom zimskom okruženju, a čaše imaju efekat fragmenta vitraža, reflektujući svetlost koja pleše po njihovoj skulpturalnoj površini.

Kolekcija posuđa je sada dostupna u odabranim prodavnicama Louis Vuitton, kao i online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Pročitajte i ovo: Evo kako da stil francuskog enterijera rekreirate u svom domu

Naslovna fotografija: instagram.com/kingssleeve

Božica Luković

Comments