#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Lovci na ljubav i sopstveni zatočenici

Lovci na ljubav i sopstveni zatočenici

“Teško je voleti, još teže ne voleti, a najteže je naći voljenog koji te voli”, i pored toliko “ljubavi” u ovom citatu nikad nije bilo manje sreće i spokoja. Puškinova (Александр Сергеевич Пушкин) prepoznatljiva tragičnost ne ogleda se u spisima i fantastičnim recenzijama njegovih dela, sasvim je dovoljna i ova jedna rečenica da otkrije možda i najveću istinu o ljubavi. Istinu, koju priznaju samo hrabra srca, dok je ona blesava i poletna ne vide pa samim tim i ne razumeju.

U svetu koji ne poznaje večnost, a pojedini od vas će reći i vernost, svaki naš korak je poput poteza na šahovskoj tabli. Do dvadesetih godine su se vukle i sve je bilo previše dugo, prvi tinejdžerski poljupci, brzopleti i slatki, školski dani monotoni i zavedeni pod stavke: “danas sam ga videla u školskom dvorištu” i “danas ga nisam videla u školskom dvorištu”, maturske večeri kao kraj šahovske partije i neki novi počeci.

Čitav život nas usmeravaju na umetnost i lepu pisanu reč, a onda kada ih zavolimo dobijamo samo gorke kolače. Posle nekoliko neuspelih veza shvatite da je Ostinova (Jane Austen) kriva za sve, a ne nekakav Dizni (Walt Disney), da muškarci ne ljube žene kao na Klimtovom (Gustav Klimt) platnu, i da nikakvi prinčevi ne jašu bele konje već šetaju običnim gradovima sa velikim snovima i nedovoljno jakim vetrom u leđa da nekoga zavole i sačuvaju.

tumblr m1aimvBhry1qg8cu6o1 500 1 Lovci na ljubav i sopstveni zatočenici

Ona ljubav ne traži, ona je priželjkuje

Nisu ni žene bolje. Često neodlučne i nedovoljno predane. Povređene i nedovoljno hrabre da nekoga precrtaju i daju šansu novom licu.

Krivci na sve strane, a opet nikome ne može da se sudi. Doduše najveća kazna stiže od nas samih i to onda kada odlučimo da greške iz prošlosti ne zaboravljamo i ne opraštamo, kada su nam “svi isti” i “sve iste”, kada na silu uzimamo nešto što nam ne pripada. U tim trenucima gubimo sebe, a takve ni Ljubav ne želi.

Tamo gde bajka ne poznaje realnost tamo se kriju najveće sreće, koje ne prepoznaju crtani likovi već ti i ja, samo naizgled obični ljudi na sasvim običnom svetu koji nismo mogli da biramo. Istina je da i kada smo sami i kada ne biramo ništa za sebe, izbor je napravljen.

Pre nego sebi uskratite šansu da vas već danas zavole zbog svega što jeste, a vi zavolite nekog zbog svega što nije, krišom zvecnite cipelicama poput Doroti, čisto za sreću. Verujte u bajke, bundeve, pesme i šta god želite, samo pobedite zatočenika u sebi i ne lovite lepotu koja je neuhvatljiva.

A kada se sledeći put zapitate: Postoji li ljubav? Imajte na umu samo jedno…

Ljubav se ne traži, ljubav nas nađe onda kada je postanemo dostojni.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice