Drage moje, dragi moji,

Da li se sećate kada ste kao kao mlađi čitali razne ljubavne, seksualne, i ostale savete drage vam Savete, ili su razni Kupidoni, Amori i Valentini svojim strelama pogađali tajne srca vaših drugih polovina? Mogu slobodno da kažem da je svim tim zavaravanjima i stvaranjima lažnih nada došao kraj. Predstavljamo vam Dr LoveMaker-a.

Ko je Dr LoveMaker?

Dr LoveMaker je osoba koja će odgovoriti na sva vaša pitanja i rešiti sve vaše ljubavne, seksualne, kombinatorne i ostale nedoumice. Na potpuno drugačiji način, surovo iskreno, vaš dragi Dr LoveMaker će vam dočarati najverovatnije rešenje vašeg problema, i na najneposredniji način reći šta vam je činiti. Bez cenzure, bez dlake za jeziku i bez predrasuda. Daće vam ono što vam treba – veliku injekciju realnosti. To je osoba koju ćete u isto vreme i mrzeti i voleti. Mrzeti, jer vam u lice sasipa ono što ne želite da čujete, a voleti, jer vam je rešio problem!

Takođe, Dr LoveMaker je veliki obožavalac Frojda i zaista veruje da iza svega stoji seks. Pored toga, veruje da se skoro svi ljudi uklapaju u određene šablone ponašanja i da na osnovu toga može proceniti najverovatniju reakciju skoro bilo koje osobe. Greške koje Dr LoveMaker pravi su u rangu statističke greške.

Dr LoveMaker je vaš najbolji ljubavnik. Sa njim ćete deliti postelju, njemu ćete otkriti svoje najintimnije tajne, a on će kao najbolji uvek imati vremena za vas i sve vaše želje, strahove i hirove. On je onaj koji će u vama probuditi najjača osećanja, zbog njega ćete osetiti požudu, strast, želju, a sve u cilju rađanja ljubavi. Ili sirovog seksa. On je ono što ste oduvek želeli.

Kako sve funkcioniše?

Dr LoveMaker-u ćete pisati kao da ste u srednjoj školi. Dakle, uvod, razrada i zaključak. Uvod bi trebalo da se sastoji od generalnog opisa problema koji imate. Razrada je najbitniji deo. U njoj želim da čujem sve detalje. Situacije, šta je ko uradio, ko je šta rekao, kao i kratak opis osobe koja vam je u mislima, kao i vas. Da se razumemo, stvarno me baš briga ko je kakav i šta radi, ali ako želite kvalitetnu analizu, potrebni su mi podaci. Ne samo ono: ja sam mala, crna i slatka, nego me mnogo više zanima kako ćete opisati sebe i svoju drugu polovinu kao ličnosti. I naravno, zaključak, u kome stoji ono šta želite da vaš dragi Dr LoveMaker uradi za vas. Ono što mogu da vam obećam je da sem mene i vas niko neće znati o kome je reč. Kako biste sačuvali svoju privatnost, možete ubaciti šifru (kao u stara dobra vremena). Tako ćete znati da je odgovor koji čitate u stvari odgovor na vaše pitanje. Sve vaše želje, čestitke i pozdrave i naravno situacije oko kojih vam je potreban savet LoveMaker-a šaljite na drlovemaker@wannabemagazine.com.

Svake nedelje, počevši od sledeće, 19. juna, možete čitati analize i savete koje vam daje Dr LoveMaker. Mejl mu možete poslati svakog dana, bilo kada, i sačekati nedelju, kada ćete dobiti svoj odgovor. Izabrali smo nedelju iz prostog razloga što je posle nje ponedeljak. Skoro svi počinju od ponedeljka da uče, da vežbaju, da rade nešto što do tada nisu, pa samim tim, u ponedeljak možete da iskoristite savete Dr LoveMaker-a i tako okrenete novi list.

Voli vas i ljubi vaš,

Dr LoveMaker.

Comments