Luda MINI žurka, održana na 55.dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu, seli se na Kopaonik! Nakon što su u najnovijim modelima MINIja uživale svetske zvezde poput pevača Stinga, Šon Pena, Bruno Marsa, kraljice burleske Dite fon Tiz i manekenke Alesandre Ambrosio, sedmi model čuvenog britanskog brenda, MINI Pejsmen, moći će premijerno da vide i svi koji predstojećeg vikenda budu na našoj planinskoj lepotici.

Alesandra Ambrozio ispred MINIJA na dodeli Gremija Luda MINI žurka seli se iz Los Anđelesa na Kop!

Alesandra Ambrosio ispred MINIJA na dodeli Gremija

Sting na dodeli Gremija potpisuje MINI automobil Luda MINI žurka seli se iz Los Anđelesa na Kop!

Sting na dodeli Gremija potpisuje MINI automobil

Zvanična promocija MINI Pejsmena biće održana u subotu, 16. februara na platou ispred hotela Grand na Kopaoniku, a svim zainteresovanim vozačima biće omogućeno da zakažu test vožnju novog automobila. Takođe, ljubitelji MINIja imaće priliku da saznaju sve o MINI Pejsmenu i popularnom brendu MINI, koji je osvojio brojne strane, ali domaće poznate ličnosti  – fudbalera Miralema Sulejmanija, Nikolu Lazetića, glumicu Jovanu Balašević, voditeljku Snežanu Dakić – Mikić i druge.

Son Pol na dodeli Gremija potpisuje MINI automobil Luda MINI žurka seli se iz Los Anđelesa na Kop!

Šon Pol na dodeli Gremija

Dita fon Tiz na dodeli Gremi nagrada pored MINIJA Luda MINI žurka seli se iz Los Anđelesa na Kop!

Dita fon Tiz na dodeli Gremi nagrada pored MINIJA

U sklopu premijere MINI Pejsmena, prve na lokalnim tržištima, biće organizovana i nagradna igra, a najsrećniji dobitnik će imati priliku da uživa u sedam dana besplatne vožnje ovog dugo očekivanog četvorotočkaša.

Comments