Pred dugo očekivano debi EP izdanje koji je najavljeno za septembar, Luke Black objavljuje “Holding On To Love Remix EP”, izdanje na kome se nalazi 5 remiksa njegovog aktuelnog #1 singla “Holding On To Love”.

Raznolikost remiksa koji se nalaze na EP izdanju prenosi očaravajuću, sirovu energiju i emocije singla “Holding On To Love”. #HOTLREMIX kombinuje popularnu i andergraund kulturu Beograda, zagrebački gruv i energiju 90-ih.

HOTL REMIX cover universalmusic Luke Black objavljuje remiks izdanje “Holding On To Love”

Zahvalujući mnogobrojnim intervjuima i modnim editorijalima u proteklih par meseci, Luke Black je postao modni i umetnički mezimac regionalnih medija. O njemu su više puta pisali uticajni modni i muzički časopisi poput “Elle”, “Joy”, “Fashion.hr”, “Rolling Stone”, “Bravo” i mnogi drugi. Oba objavljena singla su na rotaciji radijskih stanica i njihovim top listama, a sa “Holding On To Love” je osvojio i prvi radijski #1.

Luke Black danas konačno otkriva kako regionalni i internacionalni producenti i DJ-evi doživljavaju njihovu ljubav prema pomenutom singlu kroz “Holding On To Love Remix EP”.

Dobro poznata srpska DJ zvezda, radio i TV voditeljka, ali i muzička novinarka – Tijana T će debitovati svojim prvim remiksom baš na ovom EP izdanju. Tijana T iza sebe ima nastupe u svim većim gradovima Evrope i širom sveta, a može se pohvaliti i svojim Boiler Room setom. “Luke Black je umetnik čiju karijeru pratim pre samog početka, pre prvog zvaničnog izdanja, i presrećna sam što je moja prva producentska avantura započeta baš sa njim, koji je takođe nov u svemu ovome…” – rekla je Tijana T.

Tijana T Promo Luke Black objavljuje remiks izdanje “Holding On To Love”
Comments