Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Ovogodišnja LVMH nagrada koju dodeljuje ova luksuzna modna grupa, ima nekoliko novina. Prva, i možda najbitnija je počast koju odaju preminulom dizajneru Karl Lagerfeldu, po kome će ova nagrada od sad nositi ime i biti imenovana kao Karl Lagerfeld Prize

Karl Lagerfeld je od prvog dana bio uključen u ovaj projekat koji pruža šansu talentovanim dizajnerima. Njegov entuzijazam, energija i ljubav koju je imao prema modi su uticali na sve koji su se našli u njegovom prisustvu. To je ujedno inspirisalo mnoge generacije sadašnjih, ali i budućih dizajnera, stoga postoji određena simbolika i snaga iza toga što ova nagrada nosi baš njegovo ime.

LVMH Prize se dodeljuje najboljim mladim nadama dizajna na svetskom nivou, a uz nju dolazi i prilika za stažiranje u LVMH luksuznoj modnoj grupi. Kao da to nije dovoljno, pobednik dobija i novčanu stimulaciju od trista hiljada evra, što kao mladi dizajner može dalje da investira u budućnost svoje karijere.

Ova nagrada je takođe posebna jer je jedna od retkih koja se osvrće i na talentovane dizajnere iz Afrike, kojima se gotovo nikad ne posvećuje dovoljno pažnje. Ove godine u finalu za ovu prestižnu nagradu našla su se dva dizajnera sa ovog kontinenta – Kenneth Ize iz Nigerije Thebe Magugu iz Južnoafričke Republike. 

Kenneth i Thebe su nova imena modne scene koja su i više nego vredna naše pažnje. Iako su sličnih kultura, njihove kreacije se razlikuju, a to ih baš čini autentičnim.

Editors choice