Deo magije novogodišnjih praznika predstavljaju reklame ukrašenih kamiona, koji zajedno sa Deda Mrazom kreću na put kako bi ispunili želje svih mališana. Idea se pobrinula da snovi postanu java, i to je samo početak..

Deca širom Srbije željno isčekuju svoje poklone, a zaposleni u Idei odlučili su da pripomognu čuvenom Deda Mrazu i podele svoju ljubav deci bez roditeljskog staranja, koja im je bila uskraćena. Idea karavan je krenuo put Srbije, a njeni zaposleni su malim koracima učinili sve da Deda Mraz stigne do svakog usamljenog srca mališana, i time napravili velike stvari. Od samo jedne lepe ideje, pokrenula se lavina dobrih dela i svet je postao lepše mesto.

Deda Mraz iz kamiona Magija se širi Srbijom sa Idea karavanom

Više od 2.000 zaposlenih u Idei postali su pomoćnici Deda Mraza, koji su zajedničkim snagama upakovali više od 4.000 paketića, za mališane smeštene u domovima, prihvatilištima, bolnicama i hraniteljskim porodicama u preko 65 opština, širom Srbije. Sa svakim paketićem delili su svoju ljubav mališanima i omogućili im da osete radost praznika. Ovi heroji ispunili su svoju misiju i dokazali da vole praznike, jer vole jedni druge, a za uzvrat dobili su široke osmehe i ispunjena srca mališana.

iz doma Magija se širi Srbijom sa Idea karavanom

Uz pomoć Idee najmlađi širom Srbije žive bajku, koja će trajati i dalje, a Idea ima za cilj da toplinom paznika usrećuje druge i da mališani na kojima svet ostaje prvo upamte dobrotu, koja će im želje u smeh pretvoriti.

Ovde možete pogledati novogodišnju majku.

Comments