Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Kad se zaljubite, zračite svojim osećanjima u megavatima. Prosto vam se vidi na licu, u pokretima, u raspoloženju – da blistate. Srećni ste, od dobrog seksa predete kao mačka, sve u vama poručuje da ste zadovoljni i da uživate. I to registruju svi mačori u vašoj blizini.

Odjednom, imate gomilu udvarača. Flertujete u redu pred kasom, sa komšijom koji šeta psa, poštarom, taksistom, kolegama… Prilaze vam i startuju vas kao nikad dotad, na Fejsbuku vas dodaju neki sasvim gotivni tipovi, koji četuju sa vama zato što hoće da se sretnete i upoznate, a ne zato što im je dosadno i nemaju pametnija posla.

prayer love Magnetska privlačnost: Zaljubljenost je seksi

Čudo! I vi uživate u toj pažnji, istovremeno se pitajući otkud sad odjednom toliki broj udvarača i gde su svi oni bili prošle godine kad ste bili utučeni, željni pažnje i spremni da svakome date šansu?

Zaljubljenost je ono što vam daje sjaj, jer svi vole srećne i zadovoljne osobe. Od zaljubljenosti zračite seksepilom, dobrim raspoloženjem i pozitivnošću, kao da se krećete u oblaku dobrih vibracija, koje muškarci oko vas (i ne samo oni) nesvesno registruju.

Potpuno je ista stvar i sa muškarcima. Oni koji su zadovoljni svojom vezom, vrlo su zapaženi. Kad posmatrate nekog tipa koji je nežan prema svojoj devojci, vrednujete ga mnogo više nego nekog koga ne možete da vidite u toj situaciji. A ako vas neko privuče toliko da se usudite da ga startujete ili samo da sa njim stupite u neobaveznu i blago flertujuću konverzaciju, tokom koje vam se on sve više dopada, otkrićete da je zauzet – i da je veoma zaljubljen u svoju devojku. Šta vas je privuklo? Isto ono što ste videli da se događa između dvoje zaljubljenih, iako niste videli. Osetili ste.

Editors choice