Poznata mlada muzičarka i glumica Selena Gomez ističe se ne samo svojim talentom, već i svojom lepotom (unutrašnjom i spoljašnjom), kao i svojim jedinstvenim stilom i beauty lookovima. Ona odlično zna da iznese i bold, jarkocrveni karmin, ali i preplanuli ten uz smokey eye – a u nastavku vam predstavljamo samo neke od njenih mnogobrojnih autentičnih makeup lookova kojima nastavlja da nas inspiriše iz dana u dan. Uz to što zna kakav joj tip šminke dobro stoji i kako da na najbolji način naglasi svoju prirodnu lepotu, Selena nam je predstavila i svoju ličnu makeup liniju pod nazivom “Rare Beauty“, koju takođe već želimo da imamo!

Čuveni “no makeup” makeup look

Selena je kraljica prirodne lepote, a pokazuje nam da se dobrim tenom, nude olovkom za obrve i rumenilom koje se uklapa uz vaš ton kože – možete postići mnogo. Ona na svakodnevnom nivou preferira suptilnu šminku, a rumenilo koje nosi na fotografiji dole je upravo iz njene makeup kolekcije.

Jesenji crveni karmin

Crveni karmin je klasika kojoj se Selena često vraća, a ove jeseni ona se odlučila za koralnu, odnosno cigla-crvenu nijansu – koja je prilagodljivija jesenjim tonovima i paleti boja nego klasična ili bordo-crvena koje nas asociraju na prazničnu sezonu. Ukoliko pratite Selenu, primetićete da ona kada nosi crveni karmin ostavlja fokus na usnama, pa tako uz njega nosi maskaru i nežnu senku za oči, ili tanki, blago iscrtani ajlajner.

Comments