Dramatični ajlajner i sjaj za usne

Selena inspiraciju za svoje makeup lookove ponekad pronalazi i u prošlosti, a ovaj konkretan look asocira nas na kraj 90-ih i početak 2000-tih godina, kada su makeup scenom vladale plavičaste senke za oči i sjaj za usne. Ukoliko se spremate za dejt ili odlazak na kućnu žurku, ovo je savršen look, jer se moda 90-ih godina vraća, a sjaj za usne sklonio je do skoro popularne mat karmine sa scene.

Suptilni smokey eye

Onda kada ste rešile da je vreme za izlazak i da fokus bude na očima – savršeni look je nežni smokey eye look. Selena se u ovim situacijama odlučuje za suptilniji smokey eyes, čija baza je crni ajlajner, koji se stapa uz nežnije, sivkaste ili braon tonove. Uz ovakav look dobro izgleda da usne budu u karminu koji je približne boje vašoj prirodnoj boji usana. Takođe, razmislite o tome da vam i obrve budu on point, dobro oblikovane i jednostavne.

Jaka metalic senka

Ipak, kada je trenutak da pokaže svoje full makeup sposobnosti, Selena se ne plaši i da stavi bold, metalic senke na oči. Iako u poslednje vreme češće nosi suptilinije senke, nije joj strano da na očima nosi metalic nijanse, koje su pravi izbor za svečane prilike, a koje ona uklapa i uz efektne aksesoare kao što su velike alka minđuše.

Naslovna fotografija: instagram.com/selenagomez

Jovana

Comments