Zovemo je mala crna haljina ili koktel haljina.

Kreacija je fenomenalne Coco Chanel, koja jeste i zauvek će biti MUST HAVE , jer pristaje svakoj ženi, bez obzira na godine, građu, stil.

Možete je nositi u svakoj prilici, kao workwear sa sakoom, na koktelu, koncertu, večeri, u pozorištu, uz baletanke ili uz štikle. Lako je možete dopuniti nekom ešarpom u bilo kojoj boji, kao i nakitom, ali tu morate da budete malo oprezniji i da obratite pažnju na model, kroj i dužinu, jer ako je haljina sama po sebi na primer asimetričnog kroja ili puna čipke, veza, šljokica, ili pak ima veliki dekolte, nije prikladno na sve to dodati previše nakita. Izbor osobe od stila bi bio, mala crna haljina sa neupadljivim, gotovo neprimetnim nakitom.

Prvi model koji je lansirala Coco bio je bez rukava, dužine nešto iznad kolena.  Danas se žene često odlučuju za mnogo kraću i dekoltiraniju verziju ovog modela, što jeste možda atraktivnije ukoliko imate izuzetno vitke, duge noge i nalazite se u noćnom klubu. U suprotnom, ukoliko ne posedujete slične adute, vaš pokušaj da izgledate elegantno, smatraće se vrhunskim neukusom, pa je zato uvek bolje i sigurnije izabrati dužinu malo iznad kolena. Obratite pažnju i na materijal, jer čak i ako ste građeni kao Naomi, u materijalima sa strečom i sjajem, izgledaćete jeftino.

Garderoba je vaš odabir i samim tim govori o vama, vaš stil treba da prati vašu ličnost. Ali bez obzira na vašu ličnost, mala crna haljina je nešto što će vam uvek pristajati, zato što je uvek u modi!

Izvor fotografija: instagram.com


Nina Fićović je pomislila da je potrebna, možda čak i neophodna. U svakom slučaju, usudila se da vam menja život svojim delima. Nasmejana do oblaka, ponekad i zapanjena svojom kreativnošću i maštom, svoje snove je skoro sve odsanjala i sada je vreme da ih podeli sa vama.

Comments