Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

1/2

Da li već u nedelju popodne počnete da “mračite” jer je sutra ponedeljak? A četvrtak vam je najbolji dan na poslu, jer sutra je petak, a u petak posle posla već počinje vikend? Čak i kad radite posao koji volite, ponekad je teško pregurati radni dan i radnu nedelju, jer osećate da ste u haosu i prenapeti – treba vam strategija za bolju organizaciju i bolji stav.

Na kraju radnog vremena – ostavite sve i idite kući. Ne ostajte još pet minuta da nešto završite, ako niste za osam sati uspeli sve da završite, uvek ćete biti u zakašnjenju. Ne nosite posao kod kuće, završite odmah sledećeg jutra to što niste prethodnog dana, a zatim se poduhvatite najpre najdosadnijih i najtežih zadataka. Tako će vam sledećeg jutra ostati za završavanje ono lakše i prijatnije – ili ćete sa tim lakše izaći na kraj, pa nećete biti u zaostatku.

View this post on Instagram

Uncomfortably close 🙊

A post shared by Tsutsumi Hoang (@xoxotsumi) on

Ne odugovlačite sa poslom – odmah počnite da radite, pa vam se posao neće gomilati i kad odete kući, nećete misliti na ono što vas još čeka i bićete rasterećeniji. A imaćete i vremena za pauzu.

Ne preskačite pauzu – potrebno vam je da protegnete noge, da se prošetate, da nešto pojedete, popijete kafu, osvežite se.

Ukoliko ne morate, ne preuzimajte na sebe gomilu obaveza – to jeste način da se istaknete na poslu, ali ako uz to ne ide adekvatna nagrada, ako ne dobijate povišicu i ne napredujete u karijeri, usmerite svoje ambicije na nešto drugo, a posao obavljajte korektno – to je sasvim dovoljno.

Editors choice