Hot topics

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

1/2

Da li već u nedelju popodne počnete da “mračite” jer je sutra ponedeljak? A četvrtak vam je najbolji dan na poslu, jer sutra je petak, a u petak posle posla već počinje vikend? Čak i kad radite posao koji volite, ponekad je teško pregurati radni dan i radnu nedelju, jer osećate da ste u haosu i prenapeti – treba vam strategija za bolju organizaciju i bolji stav.

Na kraju radnog vremena – ostavite sve i idite kući. Ne ostajte još pet minuta da nešto završite, ako niste za osam sati uspeli sve da završite, uvek ćete biti u zakašnjenju. Ne nosite posao kod kuće, završite odmah sledećeg jutra to što niste prethodnog dana, a zatim se poduhvatite najpre najdosadnijih i najtežih zadataka. Tako će vam sledećeg jutra ostati za završavanje ono lakše i prijatnije – ili ćete sa tim lakše izaći na kraj, pa nećete biti u zaostatku.

View this post on Instagram

Uncomfortably close 🙊

A post shared by Tsutsumi Hoang (@xoxotsumi) on

Ne odugovlačite sa poslom – odmah počnite da radite, pa vam se posao neće gomilati i kad odete kući, nećete misliti na ono što vas još čeka i bićete rasterećeniji. A imaćete i vremena za pauzu.

Ne preskačite pauzu – potrebno vam je da protegnete noge, da se prošetate, da nešto pojedete, popijete kafu, osvežite se.

Ukoliko ne morate, ne preuzimajte na sebe gomilu obaveza – to jeste način da se istaknete na poslu, ali ako uz to ne ide adekvatna nagrada, ako ne dobijate povišicu i ne napredujete u karijeri, usmerite svoje ambicije na nešto drugo, a posao obavljajte korektno – to je sasvim dovoljno.

Editors choice