Svi vole poklone, a možda ih i očekuju u vreme darivanja. Ali, niko se neće uvrediti ako ne dobije poklon, ukoliko dobija onu pažnju koja mu je bitna – kao što nikakav poklon neće nadoknaditi ono što najvažnije, što izostaje. 

Ovan

Nikakva kurtoazna pažnja Ovnu ne znači ništa, ukoliko mu ne pokazujete koliko ga cenite, svakog dana. Jer, Ovan svakodnevno ulaže sebe u sve što radi i svakodnevno brine o vašoj sreći, zdravlju i udobnosti. Zahvalnost za to mora da postoji i da bude konstantna. 

Bik 

Osobi u znaku Bika nikada nije dovoljno i nikada suviše fizičkog izražavanja naklonosti – dugi zagrljaji, češkanje pre spavanja, poljupci u prolazu, milovanje po kosi, poljubac u čelo, držanje za ruku. Držite svog Bika blizu sebe i obasipajte ga toplinom, to je najlepši poklon. 

Blizanci 

Blizanci vole reči, a najbolje ako su upućene elektronskim putem. Poruke za dobro jutro i laku noć, da znaju da mislite na njih i da ih volite, to im je dovoljno. 

Rak 

Voljenoj osobi u znaku Raka pružite svu moguću praktičnu pomoć – preuzmite na sebe neke kućne obaveze, tako da zaista ne mora na to da misli, pružite joj rasterećenje i ona će to umeti da ceni. 

Lav

Lava obaspite komplimentima i gledajte da taj izvor nikada ne presuši. Primetite i pohvalite sve – sjaj u očima, miris, stil, držanje, zračenje samopouzdanjem, ljupkost, način na koji se smeje i osmehuje, kao rešava probleme, kako drži pažnju, kako se ophodi prema vama – sve. 

Devica 

Devici pokažite da je ne uzimate zdravo za gotovo, nikada. Zahvalite i to iskreno, za njenu pažnju, pomoć, prisustvo, savet, za sve što čini za vas. Pokažite joj da ste svesni koliko vam je odana i posvećena i to će biti najbolji (svakodnevni) poklon. 

Comments