Vaga 

Vagi su takođe potrebni komplimenti – ali ne kao Lavu. Nju takođe veoma pogađa ako se njena ličnost i posvećenost ne cene dovoljno (uzimaju zdravo za gotovo), zato Vagi uputite pohvale njene ličnosi, njene humanosti, dobrote, njenog razuma i staloženosti. 

Škorpija 

Škorpija ceni mala ugađanja – donesite joj kafu i doručak u krevet, pripremite mirišljavu kupku, ispunite joj seksualnu maštariju, kad to ne očekuje. Iznenadite je svojom pažnjom, tako da vidi da pratite i znate šta je raduje i usrećuje. 

Strelac

Umesto poruke, pošaljite Strelcu link neke nove pesme, ili zabavnog klipa. Budite duhoviti i iznenadite ga sadržajima za koje znate da će mu se dopasti. 

Jarac

Šaljite kratke poruke sa pitanjima o tome kako se odvijaju njegovi planovi, kako mu protiče radni dan, da li je obavio sve što je zacrtao. Tako će znati da i vi znte šta mu je najvažnije – njegova organizovanost i ispunjavanje dnevnog plana. 

Vodolija 

Recite vašoj Vodoliji šta vas je podsetilo na nju – nešto što je neko rekao, ili uradio, pa ste zamislili kako bi ona odreagovala, kako bi se smejala ili prevrnula očima. To je indirektan način da joj stavite do znanja da mislite na nju. 

Ribe 

Izjave ljubavi nikada neće dosaditi jednoj Ribi. Ne plašite se da će se te jednostavne reči izlizati od upotrebe, šapnite joj ih, pošaljite u poruci, napišite na papiriću i zalepite na frižider…

Naslovna fotografija: instagram.com/ootdmagazine

Brankica Milošević

 

Comments