Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Sve je izvesnije da je od nedavno skandinavski chic zamenio francuski, i da su sve više Skandinavke te za koje vezujemo termin infulenserke, no činjenica je da je francuski stil nešto što je neprolazno. Žene ove izuzetno chic zemlje, će zauvek držati ako ne prvo a ono svakako neko među prva tri mesta na listama najstilizovanijih, kada je u pitanju maksimalan stil uz minimalno truda. Da, naravno da postoje i drugi stilovi koji nam prijaju i koje volimo, ali francuski će uvek ostati sinonim za je ne sais quoi. Ono nešto čemu ne znamo ime ali što je nestvarno i nepogrešivo stylish. Ležerno razbarušena kosa, minimalno šminke, i svedeni a fantastično krojeni komadi… deluje da to mogu taaako dobro da iznesu samo Francuskinje!

Francuska moda je možda misteriozna i deluje nedostižno, ali zapravo to nije. Kao što na prvom mestu treba da prihvatiš celokupnu francusku filozofiju opuštenog pristupa oblačenju i kombinovanju, tako postoje i neki stilski znakovi kraj puta koji mogu da ti pomognu da u svoj garderober inkorporiraš franuski modni povetarac.

Najverovatnije glavna francuska modna pravila već znaš, to jest osećaš ih i delaš po tom osećaju. Kao na primer svetogrdni čin češljanja, i to da stvari zapavo mnogo bolje izgledaju kada ih obučeš i isprobaš, dese se neki čudni ali mnogo bolji spojevi nego što možeš da zamisliš. Francuske devojke se zabavljaju i žive život punim plućima, ili nam tako barem deluje kada pogledamo njihove garderobere, ali zaista postoje određeni faktori i mala “pravila” koja sve kao da gotovo urođeno znaju i prate. Francuska škola stila se zapravo sastoji od par prililno jednostavnih pravila i predloga, koji veoma lako postaju deo lifestylea.

Gole noge… kad god to vremenski uslovi dozvoljavaju

Možda je većina Francuskinja blagosloveno dobrim izgledom, i lepim nogama, ali da li je još neko primetio da sa prvim zracima sunca, a boga mi i bez njega, ove devojke uleću u svoje omiljene suknje i prolećnu obuću? Ima nečeg zanimljivog u pravljenju balansa i igranju sa teksturama, a i godišnjim dobima u jednom outfitu. Gore džemper, i dugi rukavi, dole gole noge i leto na stopalima.

New Post ! 🦖🦕 Jurassic Parc by @paulinedarley 🦕🦖 Direct link in bio 👉🏻 “Croyez-le ou non mais je n’avais jamais vu Jurassic Park jusqu’au mois dernier, car grandes sont encore mes lacunes en terme de culture cinématographique, surtout lorsqu’il s’agit des classiques incontournables de cette époque ! Mais si je comble petit à petit ces infortunes, j’ai tout de même une parade lorsque j’entends cette sempiternelle remarque : « comment ?? tu n’as pas vu *nom d’un film culte* ??? -Peut-être, mais si on joue à ce jeu débile je peux moi aussi te citer des tonnes de films que tu n’as pas vu… ». A bon entendeur salut ! Néanmoins, je suis très contente d’avoir découvert sur le tard Jurassic Park… » #jurassicparc #dinosaurs #parisienne #primarycolours #frenchgirl #parisianchic #parismuseums #frompariswithlove

A post shared by Louise Ebel (@louiseebelpandora) on

Editors choice