Kada je reč o zavođenju, mnogo puta smo bile u prilici da sa prijateljicama i poznanicama razmenjujemo naša iskustva. Dosta smo vremena provele analizirajući svaki naš korak i postajavljajući sebi pitanja poput:

Da li da ga pozovem?

Da li sam ispravno postupila?

Da li treba da budem otvorena?

Zašto sam dopustila sebi da zaplačem na prvom sastanku?

Kompromis Male tajne velikih zavodnica

Znamo već kako prosečna žena razmišlja. A kako je poznatim damama pošlo za rukom da zavedu toliko muškaraca?

Pročitajte u nastavku teksta kako neke od najslavnijih žena sveta gledaju na veštinu zavođenja i možda ćete uspeti da nađete put do srca vašeg dragog.

Pevačica Niki Minaž (Nicki Minaj) savetuje pripadnice lepšeg pola da ne jure muškarce.

“Stavite svoje obrazovanje na prvo mesto. Muškarci vole nezavisne žene”. Minaž smatra da ne moramo biti kučke ali da zapravo s vremena na vreme nema ničeg lošeg u tome. “Muškarci su u srcu deca. Oni žele da se da se ponekad ponašamo prema njima kao prema kućnim ljubimcima.”

“Ako želiš da zavedeš muškarca, moraš znati kako da zgrabiš njega pre nego da zgrabiš znaš već šta. Moraš iskreno dopreti do njegove duše!”, kaže poznata televizijska voditeljka Opra Vinfri (Oprah Winfrey) i dodaje: “ako spavaš sa muškarcem pre nego što osetiš  da ste duševno povezani, veza će možda početi strastveno – ali kao magla u vazduhu, uzdignuće se brzo a zatim – pffff – ispariće.”

Comments