Organizuj sa prijateljima neko roštilj veče koje će osim dobre klope i osvežavajućih poslastica sadržati i nešto egzotičnog alkohola (što u vidu koktela, što obične tekile, je l’). Odlična ideja je da se ovo takođe organizuje kod nekog u dvorištu kako biste imali utisak da ste na nekoj drugoj destinaciji, a tom osećaju mogu da doprinesu i palme, baloni, suncobrani i druga dekoracija. Ako ne želiš da klopaš, onda organizujte “movie night” – takođe u dvorištu. Na trenutak ćeš zaboraviti na sve oko sebe!

Ako živiš u blizini bilo kakve prirode – poseti je! Šetnja šumom ili blejanje na nekoj livadi tako opušta i puni baterije, a imaćeš utisak da si na nekoj planini, a ne tu u komšiluku! Dakle, jesi li za piknik?!

Svrha odmora je da se odmoriš i da te nema. Nema te za posloevni svet i zadatke i tako to. Zato, čim istekne radno vreme, gasi telefon, ne proveravaj mejl, zaboravi na internet i sve što može da te podseti na posao, na obaveze i da ti stvori stres. I posveti se samo sebi. To je to, to je suština odmora. Veruj, bićeš kao nova!

odmor Mali načini da odeš na odmor   a da zapravo ne odeš nigde!
Comments