Uz to, pomažu i druge sitnice – kuvaj svoje omiljene specijalitete za koje si uvek govorila kako nemaš vremena (seti se, ti si kao na odmoru i imaš vremena), napravi svoju opuštajuću play-listu sa omiljenim baladama (džez ide savršeno uz taj mood), naspavaj se i nemoj da te bude sramota da legneš ranije, pa čak i ustaneš ranije (iako je vikend) kako bi imala savršeno ispunjen dan.

Kad sam već kod spavanja, ako imaš dečka, dovuci ga u svoj “odmor” i ceo dan provedite u krevetu ne radeći ama baš ništa. Ah, kako prelepo!

Tu je i doručak u krevetu – počasti se kao kraljica! Idi do svog grada i budi turista u svom gradu! Priredi sebi spa dan! Posveti se nekom sportu, što da ne, da se oslobodiš negativne energije, stresa i umora! Idi na žurku i ostani do zore! Ako imaš novca za bacanje, što bi se reklo, idi u neki od hotela u svom gradu na jednu noć i zamisli da si na nekom egzotičnom mestu, a tamo uživaj u čarima bazena, masaža i slično.  Vozi bicikl! Čitaj! Igraj društvene igre! Spavaj pod otvorenim nebom! Sunčaj se po ceo dan, budi u bikiniju ceo dan (makar i na terasi)! Posveti se jogi ili meditaciji! Napravi zilion fotografija kako bi i ti imala “materijala” za Instagram – ha!

Kao što vidiš – suština je u sitnim zadovoljstvima koje sebi zaista možeš da priuštiš svakog dana – isključiš mozak od svih problema i voilà – ti si na svom mini odmoru! Pokušaj, stvarno deluje!

odmor2 Mali načini da odeš na odmor   a da zapravo ne odeš nigde!

Pročitajte još i ovo:

Znakovi da sama uništavaš svaki dan i pre nego što počne

Kako da živiš “do daske” dok ne napuniš 30

15 stvari koje treba da uradiš na svoj 25. rođendan

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.pinterest.com

Ivana Tomić

Comments