Pokažite mu svoju ranjivu stranu

Ovde postoji mali trik, ali zapravo se radi o načinu na koji se otvarate – nemojte mu se obraćati sa svojom osetljivošću kao terapeutu (kao da vam nešto fali) nego tako da on poželi da se postavi kao zaštitnik (a to je prirodan muški impuls, koji valja probuditi). Ranjivost je jedno, a nesigurnost drugo. Možete mu poveriti šta vas je povredilo u odnosu sa prijateljicom, ili kako se osećate loše kad neko viče na vas, možete ispoljiti saosećanje prema drugim ljudima i prema životinjama – pokazati mu da niste sebični i da ste zainteresovani za svet oko sebe i harmoniju u njemu.

Zadržite kontakt očima

Kad vam se pogledi sretnu, nemojte obarati oči ili skretati pogled u stranu, zadržite kontakt – neka pročita u vašim očima ono što se vidi u očima onih koji su zainteresovani i imaju topla osećanja. Gledanje u oči (i istrajavanje u tome) zahteva izvesnu hrabrost i samopouzdanje i nagoveštava povezanost i intimnost.

potezi 1 Mali potezi kojima ćete ga POTPUNO osvojiti

Spremite mu večeru

Romantičan, starinski gest, greje srce više nego išta drugo – spremite mu nešto ukusno (ako ne znate ono što on najviše voli, spremite ono što vam najbolje uspeva) i pozovite ga na klopu. Pokažite mu da ste u stanju da budete domaćica i da niste podlegli modi koja nalaže savremenim mladim ženama da ne znaju ništa da spreme, da jedu salate i da nikako ne budu gurmani koji uživaju u hrani.

Comments