“Zvao me je jutros u tri! Vidiš da misli na mene čak i dok je na žurki, a to nešto govori…”

“Da, govori da bi voleo da ima seks posle žurke, jer je to poenta šeme, a ti uporno mašiš poentu!”

“Kako nikad ne vidiš nešto lepo u nečemu?! Ja mislim da tu ima nečega!”

Dva dana posle

“Ćao, samo da ti ispričam, sad sam se vratila od njega, i znaš šta, zaljubljen je u mene!”

“Je li ? Lepo, baš mi je drago, kako ti je rekao?”

“Pa, nije mi rekao, znaš muškarce , njima je glupo da to kažu, ali tako me je nekako drugačije gledao, prosto znam, to se vidi! Bilo je nečeg u tom divnom pogledu…”

“Dušo, i ja ću te posle pet dunja gledati drugačije, pritom imam lepše oči i duže trepavice. Ako na to padaš, ne znam kako me do sada nisi pozvala da izađemo…”

“Ti si hejterka, ti to ne razumeš! To su signali i taj pogled ne može da se sakrije!!!”

Slika 1141 Mali signali i velika sranja

Zašto jednostavno kad može komplikovano?

Kojem to muškarcu predstavlja problem da kaže da je zaljubljen i ko su ti muškarci koji kada vole, to ne smeju da izgovore? Da li zaista mislite da ne sme da vam kaže da je zaljubljen u vas jer je, zaboga, muško, pa mu je bolja opcija da vas zove samo kad mu treba seks ? Zar ne mislite da je to detinjasto i zar nikad sebi ne postavite pitanje – “A šta ako grešim?”

Hajde, samo na trenutak ostavite sva opravdanja sa strane i razmislite, šta sve zaljubljeni muškarci čine za svoje devojke. To sigurno nisu glupi “signali” koje ste izmislile da biste ulepšale sliku o vašem odnosu! To su pravi holivudski ljubavni scenariji!

Koliko god mislile da ćete na kraju, ipak upecati tipa sa kojim ste u šemi, nećete! Šema podrazumeva da se obe strane slože oko toga da je to samo obostrano zadovoljavanje seksualne želje! Fizička stvar! Nema cvetića i leptirića!

Znale ste to kad ste ulazile u tu priču i ako ste se sada, uprkos svemu, zaljubile – ili iskreno recite čoveku ili izađite iz šeme. Ne pravite od sebe moderne, emancipovane ribe kojima kres šema baš odgovara  i ne tripujte se da ćete pre ili kasnije tako upecati lika…  Ne blamirajte se idejama da vas možda voli, ako vam ponekad pošalje sms.

I ne, niste u “komplikovanoj vezi”,  sve je prilično jednostavno – vi i niste u vezi, a zakomplikovala vam se samo percepcija stvarnosti.


Mia Karamujić je elementarna nepogoda, ali i must have svačijeg života. Voli jak stisak ruke, Daft Punk i Pariz. Ne voli roze boju, nosi fine bele čarape i živi za fajt!

Comments