Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Ponekad je i više nego očigledno da neki tipovi hoće samo varijantu. Ali, često nas zaslepi njihov šarm zbog kog se osetimo kao najbitnije žene na svetu. Budimo realni – dejtovanje se ne svodi na onaj obrazac: upoznaj lika – razmeni brojeve – nađite se na kafi – živite srećno do kraja života. Štaviše, sve se svodi na pravila, tumačenje govora tela, intonacije, i sličnih stvari, pogotovo kada se radi o prvih nekoliko sastanaka. Bitno je da shvatiš da li mu se zaista sviđaš, i to pre nego što se zaljubiš (ili spavaš s njim). Evo nekih znakova da mu se ne dopadaš preterano:

Nema kontakta očima

Govor tela i naročito pogled koji ti (ne)upućuje su jako bitni za prvi sastanak. U principu, kontakt očima implicira da si mu u centru pažnje i da te zaista sluša. Ako primetiš da mu pogled luta, da gleda po sobi ili se zanima upaljačem, slamčicom i ostalim predmetima po stolu, znaj da je vreme da zatražiš račun, i odeš.

muskarac bezi Mali signali: Sedam znakova da večeras ne treba da odeš s njim kući

Šalje poruke ili razgovara na telefon

Bilo da ste na prvom sastanku ili stotom, telefon ne sme da bude u igri. Ti moraš da budeš ta koja će biti centar njegove pažnje. Ne telefon. Naravno, izuzetak je ako ti pokazuje nešto interesantno na telefonu, pa mora da mu bude u rukama. Međutim, ako je non-stop na telefonu, uopšte nemoj oklevati da odeš kući ranije.

Editors choice