Ponekad je i više nego očigledno da neki tipovi hoće samo varijantu. Ali, često nas zaslepi njihov šarm zbog kog se osetimo kao najbitnije žene na svetu. Budimo realni – dejtovanje se ne svodi na onaj obrazac: upoznaj lika – razmeni brojeve – nađite se na kafi – živite srećno do kraja života. Štaviše, sve se svodi na pravila, tumačenje govora tela, intonacije, i sličnih stvari, pogotovo kada se radi o prvih nekoliko sastanaka. Bitno je da shvatiš da li mu se zaista sviđaš, i to pre nego što se zaljubiš (ili spavaš s njim). Evo nekih znakova da mu se ne dopadaš preterano:

Nema kontakta očima

Govor tela i naročito pogled koji ti (ne)upućuje su jako bitni za prvi sastanak. U principu, kontakt očima implicira da si mu u centru pažnje i da te zaista sluša. Ako primetiš da mu pogled luta, da gleda po sobi ili se zanima upaljačem, slamčicom i ostalim predmetima po stolu, znaj da je vreme da zatražiš račun, i odeš.

muskarac bezi Mali signali: Sedam znakova da večeras ne treba da odeš s njim kući

Šalje poruke ili razgovara na telefon

Bilo da ste na prvom sastanku ili stotom, telefon ne sme da bude u igri. Ti moraš da budeš ta koja će biti centar njegove pažnje. Ne telefon. Naravno, izuzetak je ako ti pokazuje nešto interesantno na telefonu, pa mora da mu bude u rukama. Međutim, ako je non-stop na telefonu, uopšte nemoj oklevati da odeš kući ranije.

Comments