Dušu bismo dali da znamo šta se dešava u glavi jedne žene, zar ne? Želimo da znamo da li je slučajno ili namerno sela do nas, da li se slučajno butinom očešala o našu, da li je namerno zabacila kosu dok smo je gledali… Da ne biste ispali navalentni perverznjak, morate da naučite da čitate signale koje vam devojka šalje svojim telom. I kada ovo naučite – postaćete glavni frajer u kraju.

Sačekajte malo kada vam kaže: “Hajde, vidimo se”

Kada osećate da se veče bliži kraju i da vaša dama samo što nije krenula kući, nemojte insistirati na daljem dešavanju stvari. Većina muškaraca reaguje prerano, previše se približi i počne da ih dodiruje. Ako i vi uradite tu istu stvar, ona će se povući i igrati onu ne-nemoj-mi-prići igricu, a vi ćete se vratiti kući i staviti jastuk između nogu da vam pravi društvo. 

Da li želi? Da li ne želi?

Često je teško pročitati signale jedne žene. Naći ćete se u situaciji kada ona sedi tu pred vama, smeje se vašim užasnim šalama, čak i ne gleda po prostoriji da nađe nekog interesantnijeg, a opet, nije nimalo zainteresovana. I hoće li vam reći “da” ili ćete morati da se suočite sa odbijanjem? Pa, žene nekada vole muškarce koji preuzmu inicijativu i predlože ono što im se radi. Zapravo, vrlo je verovatno da vas samo mami, i nemojte da dopustite da vam ovaj momenat prođe kroz prste.

seksi par Mali signali su SOS za ljubav

Da li želi? Da li ne želi?

Budite ogledalo njenoj ličnosti      

Žene su različite – međutim, jedna vrsta žena nikada ne izlazi iz mode! To je onaj tip koji vam odmah kaže šta hoće, i tu nema mnogo komplikovanih scenarija i izmešanih signala. One su retka pojava, a rade sve što žele i u šta veruju. I, što je još lepše – očekuju od drugih da se isto tako ponašaju. Ako vam kaže da obožava zelenilo, nemojte joj pominjati da imate novog Folksvagena. Slušajte je šta govori i ponašajte se u skladu sa njenim stavovima!

Naravno, ako mislite da ovde sve staje – varate se. Žene koriste svoje telo za slanje signala čak i u krevetu, a ako ne uspete da ih pročitate – računajte da ćete uskoro biti istorija u njenom životu!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Comments