Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Ako ludite od ljubavnih “strategija”, povlačenja “pravih poteza” i neprestanog razmišljanja o tome šta će druga osoba pomisliti i učiniti, ako vi uradite ili ne uradite ovo ili ono, ako birate istinu, poverenje i poštovanje, znajte da niste sami u tome. Ima još onih koji se opiru glupostima i stereotipima i preuzimaju na sebe težak teret emotivne evolucije, čije će plodove brati neke druge ljubavi, u budućnosti. Budite ohrabreni, ne posustajte i držtie na pameti ono što je zaista važno. 

Postupajte prema drugima onako kako želite da oni postupaju prema vama

Vi ste osoba koja odbacuje igrice, vi preuzimate odgovornost za svoja osećanja. Volite onako kako želite da budete voljeni. Budite ljubazni, nežni, otvoreni, pokažite osećanja. Ne krijte se iza cinizma i ogorčenja. Budite ranjivi. Ako osoba koju volite ne odgovara na isti način, to nije odgovarajuća osoba. Možda će naučiti. A možda neće. 

Budite iskreni

Ljudi lažu i očekuju da i drugi rade to isto. Ali vi morate biti vrlo hrabri i ostati iskreni, morate dati šansu drugima da nauče da prepoznaju i cene vašu iskrenost. Da, to je visok ulog i cena je velika. Međutim, to je vaš život i imate pravo i dužnost da ga živite prema sopstvenim uverenjima i potrebama, bez foliranja. 

Editors choice